2 Φεβ 2016

Αλέγκρι: Όλα θα κριθούν στις τελευταίες έξι αγωνιστικές

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι... δεν εμπιστεύεται την Τζένοα, επανέλαβε ότι όλοι οι παίκτες της Γιουβέντους θα αποδειχθούν χρήσιμοι στην πορεία της σεζόν και απάντησε σε όσα είπε ο Μαουρίτσιο Σάρι για τα λεφτά της κάθε ομάδας.

Η Γιούβε θέλει τη 13η νίκη κόντρα στην Τζένοα για να σπάσει το δικό της ρεκόρ συνεχόμενων επιτυχιών στο πρωτάθλημα αλλά ο Αλέγκρι έχει πει αρκετές φορές ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα ρεκόρ αλλά οι τίτλοι και το επανέλαβε και στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.

«Πρέπει να νικήσουμε για να μη χάσουμε επαφή με τη Νάπολι. Το να παίζεις κόντρα στις ομάδες του Τζανπιέρο Γκασπερίνι δεν ποτέ εύκολο, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η Τζένοα δεν τα πάει όσο καλά θα ήθελε. Και εκτός αυτού, έχουν και τον Παβολέτι, ο οποίος μπορεί να άργησε αλλά δείχνει την αξία του και βάζει πολλά γκολ. Πριν το ματς με τη Νάπολι υπάρχουν δύο αγωνιστικές και πρέπει να νικήσουμε και στις δύο. Είναι δύσκολο να αλλάξει η βαθμολογική κατάσταση πριν το μεταξύ μας ματς και ο στόχος μας είναι να πάμε σε αυτό με το -2. Οπως και να έχει, έχω ξαναπεί ότι θα κριθούν όλα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές», είπε αρχικά ο allenatore και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην 11άδα και αν θα είναι βασικός ο Σιμόνε Τζάτζα.

«Θα δούμε, έχουμε μια προπόνηση μπροστά μας για να εκτιμήσω την κατάσταση. Ο Τζάτζα; Εχω τρεις επιθετικούς μετά τον τραυματισμό του Μάντζουκιτς οπότε θα προσπαθήσω να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι. Είναι σημαντικό να έχω όλους τους παίκτες σε φόρμα, σε καλή φυσική κατάσταση. Θα πρέπει να διατηρηθούμε ως το τέλος της σεζόν στην κατάσταση που είμαστε τώρα με δεδομένες τις υποχρεώσεις μας από εδώ και πέρα και δεν αναφέρομαι μόνο στα ματς με την Μπάγερν».

Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι έκανε ένα σχόλιο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου λέγοντας ότι «η Ρόμα είχε ήδη ένα δυνατό ρόστερ και ενισχύθηκε αρκετά ενώ εμείς δεν χρειαζόμασταν κάτι και η διοίκηση έκανε πολύ καλά που δούλεψε για το μέλλον» και αμέσως μετά κλήθηκε να απαντήσει στη δήλωση του Μαουρίτσιο Σάρι, σύμφωνα με την οποία τα λεφτά θα κάνουν τη διαφορά στο τέλος γιατί η Γιουβέντους έχει πιο ακριβό ρόστερ από τη Νάπολι: «Δεν έχει νόημα να μιλάμε για αριθμούς, η Νάπολι κάνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και δεν πρέπει να σκέφτεται τις άλλες ομάδες. Ο καθένας να ασχολείται με τη δική του, αυτή είναι η άποψη μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου