21 Φεβ 2016

Ο κλαψιάρης και προκλητικός Ρονάλντο πήρε την απάντησή του από τους οπαδούς της ομάδας που έπαιξε

Ο Ρονάλντο επέστρεψε στο Μιλάνο για να συναντήσει τον Μάσιμο Μοράτι και την καλύτερη απάντηση για όσα είπε του την έδωσαν οι οπαδοί της Ιντερ.

Ο Βραζιλιάνος επισκέφθηκε το Μιλάνο, όπως και ο Ζοσέ Μουρίνιο, για να συναντηθεί με τον πρώην πρόεδρο των νερατζούρι και να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Σαμπντόρια. Ως εδώ όλα καλά και μακάρι να πάει πιο συχνά στην Ιταλία αν θέλει.

Το πρόβλημα είναι όταν ανοίγει το στόμα του για να μιλήσει αφού θεώρησε ότι έπρεπε να αναφερθεί ξανά στη... διαιτησία (τόσα χρόνια μετά) για να πει ότι αισθάνεται σαν δικά του τα πρωταθλήματα που έχασε στο γήπεδο από το καλοκαίρι του 1997 ως και αυτό του 2002, όταν και έφυγε για την Ρεάλ.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ εκείνη την περίοδο ότι ένα μικρό γκρουπ ανθρώπων ήλεγχε με τέτοιο τρόπο το ιταλικό ποδόσφαιρο. Μετά όμως αποκαλύφθηκε τι γινόταν και αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί εκείνα τα πρωταθλήματα είναι σαν να τα κατακτήσαμε».



Με δεδομένο ότι η Ιντερ πανηγύρισε σαν δικό της το πρωτάθλημα του 2006, δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη αν διοργάνωναν φιέστες και για αυτό του 1998 ή όποιο άλλο θεωρεί ο Ρονάλντο ότι κατέκτησε. Αντί σχολιασμού, θα κλείσουμε με αυτό που έγραφε το πανό με το οποίο τον υποδέχθηκε η curva Nord των νερατζούρι το βράδυ του Σαββάτου, αποδεικνύοντας ότι δεν ξέχασε την μεταγραφή του στη Μίλαν το 2007.

«Uomo di merda»...

1 σχόλιο: