21 Φεβ 2016

Η κριτική του Μότζι για μία κίνηση του Αλέγκρι και η εκτίμησή του για το Γιούβε-Μπάγερν

Για την ισοπαλία με την Μπολόνια και τα ματς με την Μπάγερν μίλησε ο Λουτσιάνο Μότζι και η άποψη του έχει πάντα βαρύνουσα σημασία.

Ο Lucky Luciano ξέρει να διαβάζει πρόσωπα, καταστάσεις και γενικά το ποδόσφαιρο όσο λίγοι οπότε πάντα μας αρέσει να διαβάζουμε όσα λέει...

«Το 0-0 με την Μπολόνια ήταν δίκαιο, αντιπροσωπεύει πλήρως αυτό που έγινε στο ματς. Η Γιουβέντους ήταν νωχελική, της έλειπαν οι αυτοματισμοί ή ακόμη και η ατομική ενέργεια που θα ξεκλείδωνε το ματς. Ελειψε και η τύχη που μπορεί να είχε σε κάποια άλλα ματς αλλά είναι άδικο το να κριτικάρεις μια ομάδα που είχε 15 σερί νίκες. Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν είναι απαραίτητα αρνητικό απέναντι στη φετινή Μπολόνια εκτός έδρας. Αν, όμως, αυτό το ματς άξιζε... ένα κομμάτι του scudetto όπως είπε ο Αλέγκρι την παραμονή, τότε ο προπονητής είναι αυτός που για πρώτη φορά φέτος έκανε λάθος. Οπως, για παράδειγμα, το να δώσει θέση βασικού στον Περέιρα, ο οποίος ήταν εκτός για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού» είναι η άποψη του Μότζι για ό,τι έγινε στην Μπολόνια και μετά αναφέρθηκε στον αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν.

«Η αναμονή είναι μεγάλη για αυτά τα ματς, όπως και οι προσδοκίες. Η Μπάγερν του Γκουαρντιόλα είναι ομαδάρα αλλά ποτέ ξανά τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο πιθανό να την νικήσεις, όσο φέτος. Είτε επειδή έχουν προβλήματα στην άμυνα με τους τραυματισμούς, είτε επειδή έχει δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα λόγω της πρόωρης ανακοίνωσης του διαζυγίου με τον προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου