27 Φεβ 2016

Τρεις μεταγραφικές περιπτώσεις που απασχολούν τη Γιουβέντους

Αντιμέτωπες στα μεταγραφικά και συγκεκριμένα σε τρεις περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών φέρονται να είναι οι Γιουβέντους και Ιντερ.

Οπως αναφέρει η Tuttosport, πρόκειται για τους Ματέους Περέιρα, Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Φεντερίκο Μπονατσόλι και ας δούμε τι λέει για τον καθένα ξεχωριστά...

Ο Ματέους Περέιρα είναι 19 ετών, 10άρι, ανήκει στη βραζιλιάνικη Κορίνθιανς και η Γιουβέντους φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του στα 2 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Ο Λο Σέλσο αγωνίζεται στην αργεντίνικη Ροζάριο Σεντράλ και η Γιουβέντους έχει κάνει πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ συν μπόνους, ποσό που είναι το πιο κοντινό που έχει προταθεί στην Ροζάριο, η οποία θέλει 10. Πλην της Γιούβε, ενδιαφέρεται η Ιντερ αλλά και οι Πόρτο, Ρόμα, Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οσο για τον Ιταλό επιθετικό Μπονατσόλι, για τον οποίο είχαμε ξαναγράψει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ανήκει στην Σαμπντόρια και η Ιντερ έχει οψιόν επαναγοράς του για 7,5 εκατ. ευρώ. Οι νερατζούρι, όμως, δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν αυτά τα λεφτά με δεδομένη την οικονομική κατάσταση τους και έτσι η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να τον κλείσει το καλοκαίρι με ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου