23 Φεβ 2016

Είναι δύσκολο να κυνηγάς τη Γιουβέντους

Η Νάπολι δεν αντέδρασε μετά την ήττα από τη Γιούβε και οι μπιανκονέρι πάνε ιδανικά στη μάχη με τη Μπάγερν. Πρώτοι και οδηγοί στη Serie A.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Μετά την ισοπαλία με την Μπολόνια, αναλύσαμε πως η κακή αγωνιστική εικόνα της Γιουβέντους δεν ήρθε σε 90λεπτο αλλά φαινόταν στις τελευταίες αγωνιστικές. Η Νάπολι είχε μια ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή. Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μίλαν, 1-1, και η Κυρία παραμένει πρώτη!

Αν η Γιούβε δείχνει και είναι κουρασμένη, το ίδιο δείχνει και είναι και η Νάπολι. Εχασαν στο Τορίνο, έχασαν στο Europa League, έχασαν δύο βαθμούς στην έδρα τους από τη Μίλαν.

Στο κύριο άρθρο του blog μετά το ματς της Παρασκευής, το forzajuve.gr έγραφε: «Σήμερα που μιλάμε, η Γιούβε είναι πάλι πρώτη, στο +2 από τη Νάπολι. Η ομάδα του νότου αγωνίζεται τη Δευτέρα το βράδυ στην έδρα της με την Μίλαν. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν οι παρτενοπέι. Δύσκολο να είσαι πρώτος, δύσκολο να κυνηγάς κιόλας».

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής, η Γιούβε είναι πάλι πρώτη, στο +1 από τη Νάπολι. Το παιχνίδι της ομάδας του νότου με τους ροσονέρι ήταν ένα κομβικό ματς. Ήταν μια κρίσιμη στροφή που τελικά η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ιταλίας μπορούσε να «σκοντάψει» και να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Είπαμε, είναι δύσκολο να κυνηγάς της Γιουβέντους. Και δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα έχεις για να την προσπεράσεις.

Forza Juve!

Famiglia Bianconera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου