16 Φεβ 2016

Νεύρα ο Σάρι, παγωμάρα στη Νάπολι που δείχνει να χάνει τον ενθουσιασμό της

Το 1-0 του Juventus Stadium δεν έκρινε την υπόθεση τίτλος αλλά στη Νάπολι εμφανίζονται νεύρα από την πλευρά του Μαουρίτσιο Σάρι...

Ο προπονητής των παρτενοπέι αναφέρθηκε αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες στη διαφορά μπάτζετ ανάμεσα στην ομάδα του και την Γιουβέντους, κάτι που επανέλαβε και μετά την λήξη του σαββατιάτικου αγώνα. Αυτές οι αναφορές δεν άρεσαν στον Μαξ Αλέγκρι, ο οποίος τις είχε σχολιάσει σε μια συνέντευξη Τύπου, αλλά ο στόχος του Σάρι μπορεί και να μην ήταν η Γιούβε.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο προπονητής των Ναπολιτάνων ήθελε και θέλει μέσω αυτών των δηλώσεων να δείξει στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τη δυσαρέσκεια του για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος είχε υποσχεθεί τον Δεκέμβριο δύο δυνατές μεταγραφές αλλά τελικά πήρε τον νεαρό μέσο Γκράσι από την Αταλάντα και τον αριστερό μπακ Ρετζίνι από την Σαμπντόρια.

Αυτό, προφανώς, δεν ικανοποίησε τον Σάρι, ο οποίος φέρεται να έχει πει στο περιβάλλον του ότι η διοίκηση της Νάπολι έδειξε τον Ιανουάριο ότι δεν είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για τον τίτλο.

Σίγουρα το -1 στη βαθμολογία σημαίνει ότι όλα είναι ανοιχτά αλλά αν πιστέψουμε τα ρεπορτάζ, έφτανε μία ήττα από την Γιουβέντους για να παγώσει το κλίμα ενθουσιασμού που υπήρχε στο νότο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου