14 Φεβ 2016

Σάρι: Δε θα πω τίποτα για να μην προκαλέσω πάλι αντιδράσεις

Η Νάπολι ήρθε στο Τορίνο, έχασε, έπεσε από την κορυφή και θα πρέπει να μείνει ήρεμη, όπως είπε ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Οι παρτενοπέι ανηφόρισαν με στόχο τη νίκη, έπαιξαν βασικά για την ισοπαλία και τελικά δεν απέφυγαν την ήττα και την απώλεια της πρώτης θέσης.

«Ηταν ένα περίπλοκο ματς με λίγες ευκαιρίες. Δεν επιτρέψαμε σχεδόν τίποτα στη Γιουβέντους και χάσαμε από μια άτυχη στιγμή. Μπορεί να συμβεί... Η Γιουβέντους είναι καλά και το δείχνει αλλά κι εμείς κάναμε ένα καλό ματς, κυρίως αμυντικά. Θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι επιθετικά αλλά ίσως μας επηρέασε το γεγονός ότι έπρεπε να είμαστε τόσο προσεκτικοί αμυντικά» είπε ο Σάρι.

Δίνοντας τη συμβουλή του για τη συνέχεια, έχοντας διάθεση να μιλήσει πάλι για... λεφτά, είπε: «Τώρα θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι γιατί μπορώ να πω ότι τους παίξαμε στα ίσα απόψε. Οπως και να έχει, εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με την Γιουβέντους γιατί είναι σε άλλη κατηγορία... Δεν θα πω γιατί για να μην προκαλέσω πάλι αντιδράσεις (εννοεί το μπάτζετ). Επίσης, υπάρχουν ακόμη πολλοί διαθέσιμοι βαθμοί».

Οσο για το αν η Νάπολι εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τον Ιγκουαΐν, μάλλον διαφώνησε, λέγοντας: «Ο Γκονζάλο δεν έκανε την καλύτερη του εμφάνιση αλλά η ομάδα ήταν καλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου