14 Φεβ 2016

Τι απάντησε ο Μαρότα για το ενδεχόμενο να έρθει ο Καβάνι στο Τορίνο

Ο Μπέπε Μαρότα μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ χαρακτήρισε τη Serie A ένα δύσκολο μαραθώνιο που δεν έχει καμία σχέση με το Champions League.

«Το πρωτάθλημα είναι ένας συνεχής αγώνας που γίνεται σε πολλά επίπεδα, δεν είναι όπως το Champions League. Η καλύτερη ομάδα με την καλύτερη οργάνωση κερδίζει στο τέλος», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Γιούβε που ασχέτως αποτελέσματος θεωρεί πως τίποτα δεν έχει κριθεί και υπάρχουν ακόμη ομάδα, πλην της Νάπολι, που μπορούνε να «ενοχλήσουν» τους πρωτοπόρους.

Το ενδιαφέρον στις δηλώσεις του, πάντως, είχε να κάνει με την περίπτωση του Εντισον Καβάνι. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ρεάλ να καταβάλει τη ρήτρα και να αγοράζει τον Μοράτα με σκοπό να τον πουλήσει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε αυτή την περίπτωση, τα ρεπορτάζ ανέφεραν πως η Γιούβε θα κινηθεί για την απόκτηση του Εντινσον Καβάνι. «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να προκαλέσει ένα σωρό προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Τώρα όμως ανήκει στην Παρί. Εχουμε ταλαντούχους παίκτες που θα είναι το μέλλον της Γιουβέντους», ήταν η λακωνική απάντησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου