7 Φεβ 2016

Οι λόγοι που η Γιούβε δεν πήρε Λαβέτσι ή Μπανέγκα

Τους λόγους για τους οποίους δεν απέκτησε τελικά τον Εζέκιελ Λαβέτσι ή τον Εβερ Μπανέγκα εξήγησε ιταλική ιστοσελίδα.

Η αλήθεια είναι ότι η Γιουβέντους ποτέ δεν επιβεβαίωσε ότι ήταν σε συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές αλλά τα ΜΜΕ υποστήριζαν ότι υπήρχαν διαπραγματεύσεις και ότι κάποια στιγμή έφτασαν και στη συμφωνία.

Οπως αναφέρει το calciomercato στο σχετικό θέμα, οι μπιανκονέρι είχαν ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Λαβέτσι για τριετές συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ ενώ με τον Μπανέγκα υπήρξαν συζητήσεις κατά την παραμονή της ομάδας στη Σεβίλλη για τον αγώνα του Champions League.

Τελικά δεν προχώρησε καμία εκ των δύο περιπτώσεων και το calciomrcato αναλύει το γιατί. Οπως υποστηρίζει, ο πρώτος λόγος ήταν το γεγονός ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι γύρισε το σύστημα σε 3-5-2, πράγμα που σημαίνει ότι ο Λαβέτσι δεν χωρούσε. Ρόλο στο να μην οριστικοποιηθεί το deal με τον Αργεντίνο της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε -όπως αναφέρεται- και η αγωνιστική έκρηξη του Ντιμπάλα.

Σε ό,τι αφορά τον Μπανέγκα, ο Μπέπε Μαρότα αποφάσισε να μην προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για δύο λόγους. Πρώτον επειδή θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να χαλάσει την ισορροπία στην ομάδα (εκτός κι αν ήταν ο Γκουντογκάν) και ο δεύτερος ότι δεν βρισκόταν ομάδα για τον Ερνάνες, ο οποίος θα έπρεπε να φύγει.

Ετσι, καταλήγει το ρεπορτάζ, από τον Νοέμβριο η Γιούβε ήξερε ότι δεν την ενδιέφεραν οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου