22 Φεβ 2016

Αλέγκρι: Παίζουν Μάντζουκιτς και Κεντίρα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιβεβαίωσε την παρουσία των Μάντζουκιτς-Κεντίρα και εξέφρασε την σιγουριά ότι θα γίνει ένα μεγάλο ματς με πολλά γκολ!

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου του προπονητή της Γιουβέντους για το πρώτο ματς με την Μπάγερν.

Για τους Μάντζουκιτς και Κεντίρα: «Οι Μάντζουκιτς και Κεντίρα προπονήθηκαν, είναι σε καλή κατάσταση και διαθέσιμοι».

Για το πώς περιμένει την Μπάγερν:
«Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν τόσο πολύ την προσέγγιση τους στο ματς, ξέρουμε ότι τους αρέσει να έχουν την κατοχή οπότε θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε την μπάλα όσο περισσότερο γίνεται. Περισσότερο κι από ένα ματς της φάσης των 16, αυτό μοιάζει με έναν ημιτελικό. Οπως και να έχει, για μένα το πρώτο ματς, ειδικά αφού είναι εντός έδρας, είναι το καθοριστικό και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί σε όλα γιατί το αυριανό παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από αυτό του Μονάχου».

Για τον Γκουαρντιόλα: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ένας σπουδαίος προπονητής και έχει περάσει στην Μπάγερν τις ποδοσφαιρικές αρχές που είχε στην Μπαρτσελόνα. Φυσικά οι παίκτες είναι διαφορετικοί, δεν έχει τον Μέσι στη διάθεση του αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια. Οι παίκτες διαφέρουν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το σημαντικό για εμάς θα είναι το να αμυνθούμε σωστά και να ξεφύγουμε από το πρέσινγκ τους».

Για την 11άδα της Γιουβέντους:
«Δεν χρειάζεται να... ανακαλύψουμε κάτι, πρέπει απλά να παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι που θα το δουν σε όλο τον πλανήτη. Είναι η φάση των 16, το αποτέλεσμα θα καθοριστεί στο γήπεδο αλλά εμείς πρέπει και θα είμαστε στο επίπεδο της Μπάγερν τακτικά και τεχνικά. Θα κάνουμε μεγάλο ματς, θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και έχουμε μπροστά μας 180 λεπτά».

Για το αν θα έμενε ικανοποιημένος από το 0-0: «Την τελευταία φορά που είπα ότι θα υπέγραφα για το 0-0, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση πας στο εκτός έδρας ματς έχοντας υπέρ σου τα δύο από τα τρία αποτελέσματα, δέχθηκα εκατομμύρια επιθέσεις. Νομίζω πως αύριο δεν θα λήξει 0-0, περιμένω ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Από την στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής, οι πιθανότητες πρόκρισης θα είναι 50%-50%. Η Μπάγερν είναι ένα από τα φαβορί του Champions League και αύριο είναι ένα σημαντικό τεστ για εμάς καθώς έχουμε μια νέα ομάδα, με πολλούς νεαρούς παίκτες αλλά και με κάποιους παλιούς που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και είναι έτοιμοι για ένα μεγάλο ματς. Θα νικήσουμε, θα χάσουμε, θα έρθει ισοπαλία, δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα γιατί δεν είμαι μέντιουμ αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα είναι μια μεγάλη βραδιά».

Για τα διαιτητικά λάθη κατά των ιταλικών ομάδων:
«Νομίζω πως μόνο η Ρόμα είναι σε δύσκολη θέση μετά την ήττα με 0-2 από την Ρεάλ. Ολες οι υπόλοιπες μπορούν να προκριθούν. Οσο για τους διαιτητές, πάντα λέω ότι οι καλύτεροι του κόσμου είναι οι Ιταλοί. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κάποιοι πολύ καλοί και στο εξωτερικό, όπως είναι φυσιολογικό να γίνονται και κάποια λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου