14 Φεβ 2016

Πωρωμένος αλλά και μετρημένος ο Τζάτζα: Μαθαίνω πολλά στη Γιούβε, δε βλέπω κάποιον ανταγωνιστικά

Φτιαγμένος ήταν ο Σιμόνε Τζάτζα μετά το γκολ στη Νάπολι, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του.

Μπήκε αλλαγή, έβαλε το γκολ στο 88’ και έφερε τη Γιουβέντους στην πρώτη θέση για πρώτη φορά φέτος. Καλύτερη βραδιά μάλλον δεν θα μπορούσε να έχει ο Τζάτζα, ο οποίος απολαμβάνει το πώς εξελίσσονται τα πράγματα.

«Δεν βλέπω ανταγωνιστικά κανένα συμπαίκτη μου στην επίθεση, έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Ειδικά με τον Μοράτα είμαστε όλη μέρα μαζί, είμαστε κολλητοί και έτυχε σε αυτόν σήμερα να μου αφήσει τη θέση του, για να πανηγυρίσει μετά σαν να σκόραρε αυτός. Θέλω να βάλω δύσκολα στον προπονητή μου και να γίνω πρωταθλητής Ιταλίας» είπε αρχικά και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό: «Κατάλαβα αμέσως πόσο σημαντικό είναι αυτό το γκολ αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Η Νάπολι είναι πολύ δυνατή αλλά τώρα είμαστε εμείς μπροστά, είμαστε εμείς οι πιο δυνατοί και είμαστε ικανοποιημένοι επειδή πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς».

Κι όταν του επισημάνθηκε ότι γίνεται καθοριστικός όταν παίρνει χρόνο συμμετοχής, είπε: «Από όταν ήρθα στη Γιούβε έχω βελτιωθεί πολύ, στις κινήσεις μου αλλά και στις αποφάσεις μου την ώρα των αγώνων. Καταλαβαίνω ότι βελτιώνομαι και θέλω να συνεχίσω να το κάνω γιατί το να παίζεις στη Γιουβέντους σου μαθαίνει πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου