24 Φεβ 2016

Ετοιμάζει πρόταση για τον Πογμπά η Ρεάλ

Οι σειρήνες για τον Πολ Πογκμπά δε σταματούν να ηχούν. Σήμερα η Marca πάει το θέμα λίγο παρακάτω και μιλάει για ποσά και επίσημη πρόταση που ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον μέσο της Γιουβέντους.

Εχει γραφτεί ουκ ολίγες φορές στο κοντινό παρελθόν πως ο Ζινετίν Ζιντάν θέλει τον Γάλλο στην ομάδα του. Τώρα, η ισπανική εφημερίδα, σε σημερινό ρεπορτάζ της, αναφέρει πως οι Μαδριλένοι είναι έτοιμοι να καταβάλουν το ποσό των 80 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τον Πολ Πογκμπά.

Μάλιστα, ενώ η τιμή του Πογκμπά είναι γύρω στα 100 εκατ., οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως η Γιουβέντους θα υποχωρήσει και τελικά θα δεχθεί το ποσό που θα της προσφέρουν.

Άγνωστο είναι πού στηρίζουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αλλά κάτι μας λέει πως το φετινό καλοκαίρι, θα έρθει επίσημη πρόταση για αγορά του Γάλλου. Θα δούμε ποιοι πραγματικά θέλουν να τον αγοράσουν, πόσα θα δώσουν και, φυσικά, πώς θα αντιδράσει η Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.