22 Φεβ 2016

Στο Τορίνο ο Ντάβιντς και πήρε πρωινό με έναν... ξεχωριστό καλεσμένο

Ο Εντγκαρ Ντάβιντς επέστρεψε στο Τορίνο και πήρε πρωινό με έναν... ξεχωριστό καλεσμένο.

Ολοι θυμόμαστε πώς ήταν ο Ολλανδός μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός, άλλωστε, ότι ονομάστηκε «πίτμπουλ» τα λέει όλα. Εκτός γηπέδου, όμως, όλοι λένε ότι είναι εντελώς διαφορετικός και το αποδεικνύει συνεχώς.

Για τον Ντάβιντς υπάρχουν πολλές ιστορίες από όταν έπαιζε στη Γιούβε, ιστορίες που έκαναν λόγο για... φιλικά που έπαιζε σε πλατείες με μετανάστες, παρέα με τον Ζινεντίν Ζιντάν ενώ έχει μεγάλη φινανθρωπική δράση χωρίς να το διαφημίζει.

Αυτή τη φορά, επιστρέφοντας στο Τορίνο για να παρακολουθήσει από το Juventus Stadium το ματς με την Μπάγερν, αποφάσισε να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχουν και στη βόρεια Ιταλία άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες...

Συγκεκριμένα, ο Εντγκαρ αποφάσισε να πάρει το πρωινό του με έναν άστεγο που ζει στο Τορίνο και ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας το εξής μήνυμα.



«Τίποτα κακό στο να μοιράζεσαι το πρωινό σου με έναν άγνωστο που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη από εσένα. Εχουμε περισσότερα κοινά από όσα πιστεύει κανείς, δηλαδή την αγάπη για το Τορίνο. Την επόμενη φορά, όταν μπορείτε, βρείτε μια στιγμή...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου