17 Φεβ 2016

Με την Μπολόνια θα πρέπει να αποκατασταθεί μια «αδικία» μεταξύ των παικτών

Με προίκα την πρώτη θέση στη βαθμολογία, η Γιούβε πάει την Παρασκευή στην Μπολόνια για ένα εκτός έδρας ματς. Και πάει με αρκετές απουσίες. Σωστά μπορεί να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση «ύπουλη». Σχετικά με αυτούς που θα παίξουν όμως, θα πρέπει να αποκατασταθεί μια «αδικία».

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ως επιβράβευση για το πολύτιμο γκολ που πέτυχε ο Τζάτζα με τη Νάπολι, η γνώμη μου είναι πως του αξίζει αυτή τη φορά να κατέβει βασικός. Να του δείξει ο προπονητής πως δεν τον υπολογίζει μόνο ως παγκίτη.

Ο Ιταλός επιθετικός τις περισσότερες φορές που έρχεται από τον πάγκο σκοράρει. Και αρκετά από τα γκολ του είναι πολύτιμα. Πρόκριση σε κύπελλο, γκολ-πρωτιά στο πρωτάθλημα για παράδειγμα.

Η ευκαιρία είναι μοναδική. Απουσιάζει ο Μάντζουκιτς, οπότε οι επιθετικοί είναι τρεις. Από τον Μπουφόν ξεκινάει η ενδεκάδα, στον Ντιμπάλα τελειώνει. Οπότε μεταξύ Μοράτα και Τζάτζα, θα πρέπει να επιβραβευτεί ο δεύτερος. Το αξίζει και με το παραπάνω…

Μόνο κέρδος θα έχει μία τέτοια επιλογή. Θα δείξει σε όλους πως οι καλύτεροι παίζουν και έτσι αυξάνεται ο υγιής ανταγωνισμός. Σε ένα ματς που θεωρητικά είναι μικρό, με τεράστια σημασία, όμως, ο Αλέγκρι πρέπει να κάνει τη διαφορά στη σκέψη του…

Οφείλει να κατεβάσει βασικό τον Τζάτζα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου