18 Φεβ 2016

Πώς σκέφτεται να κατεβάσει τη Γιούβε ο Αλέγκρι στο ματς με την Μπολόνια

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε σαφές το πόσο σημαντικό είναι το ματς στην Μπολόνια και έδειξε αρκετά ήρεμος και σίγουρος για το θέμα των τραυματιών.

Το μυαλό των περισσότερων μπορεί να είναι στο πρώτο ματς με την Μπάγερν, την Τρίτη, αλλά η ομάδα απαγορεύεται να σκέφτεται κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, όλη η σκέψη πρέπει να αφορά την Μπολόνια αφού το ματς, όπως είπε και ο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου, είναι πολύ σημαντικό στη μάχη με τη Νάπολι για την κατάκτηση του τίτλου. Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Αλέγκρι είναι τα ακόλουθα.

Για το αυριανό παιχνίδι: «Το ματς στην Μπολόνια είναι πολύ σημαντικό στη μάχη του τίτλου. Το Γιούβε-Νάπολι ήταν πιο καθοριστικό για αυτούς αλλά είναι νωρίς για να χαρακτηριζόταν ματς-scudetto. Την Μπάγερν θα την σκεφτούμε από το πρωί του Σαββάτου, τώρα το μυαλό μας είναι στη Μπολόνια, είναι πολύ σημαντικό, είναι τρεις βαθμοί που θα μας στείλουν στο +4 από τη Νάπολι, την οποία θα περιμένουμε να δούμε την Δευτέρα με τη Μίλαν. Αν δεν νικήσουμε, κινδυνεύουμε να ξαναδώσουμε δύναμη στη Νάπολι».

Για τους τραυματίες Μάντζουκιτς-Κιελίνι-Αλεξ Σάντρο: «Ο Μάντζουκιτς το Σάββατο επιστρέφει με την ομάδα, την κατάσταση του Κιελίνι θα την εξετάζουμε καθημερινά χωρίς να ρισκάρουμε, μπορεί να προλάβει το ματς της Τρίτης. Θα δούμε πώς θα είναι και ο Αλεξ Σάντρο. Ο τραυματισμός του από την αρχή δεν έδειχνε σοβαρός, θα δούμε, μπορεί να προλάβει την Τρίτη».

Για την Μπολόνια: «Πρέπει να ξέρουμε πώς έχει η κατάσταση, αυτή την στιγμή πετύχαμε έναν μικρότερο στόχο, που ήταν αυτός του να πιάσουμε τη Νάπολι και να την ξεπεράσουμε. Κόντρα στη Μπολόνια έχουμε υποχρέωση να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα ματς που θα πρέπει να το παίξουμε με μυαλό και τεχνική, η Μπολόνια άλλωστε νίκησε τη Νάπολι, την Σαμπντόρια, τη Μίλαν. Ο Ντοναντόνι κάνει σπουδαία δουλειά, η ομάδα άλλαξε από την ημέρα που την ανέλαβε».

Για την διαχείριση των τραυματιών και αν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει: «Ο Κουαδράδο έκανε ατομικό πρόγραμμα χθες αλλά είναι καλά, ο Αλεξ Σάντρο δεν έχει κάτι σοβαρό. Ο Μπονούτσι είναι διαθέσιμος. Τον Κεντίρα πρέπει να τον διαχειρίζομαι σωστά γιατί τον τελευταίο 1,5 χρόνο είχε προβλήματα τραυματισμών. Τους Μάντζουκιτς και Κιελίνι τους ελέγχουμε κάθε μέρα. Δεν έχει νόημα να ρισκάρουμε για ένα ματς και να χάσουμε έναν παίκτη για τα επόμενα δέκα. Οπως και να έχει, τα δεδομένα είναι ότι βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, είμαστε στους «16» του Champions League και απομένει λίγο για να πάμε και στον τελικό του Coppa Italia».

Για το ποιοι θα παίξουν στην άμυνα: «Ο Μπαρτσάλι είναι καλά και πιστεύω ότι θα είναι στην 11άδα, ο Μπονούτσι ξεκουράστηκε στο ματς με τη Νάπολι αφού έπαιξε ουσιαστικά μόνο το πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να παίξει και ο Ρουγκάνι, ο οποίος τα πήγε καλά με τη Νάπολι. Μπορεί να παίξει επίσης ο Παντοΐν, θα δούμε».

Για το αν θα ξεκουραστεί ο Ντιμπάλα: «Ο Ντιμπάλα έχει παίξει πολύ και έδωσε πολλή ενέργεια. Δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι στην αρχική 11άδα, είναι πιθανό να είναι οι Τζάτζα και Μοράτα. Ο Τζάτζα έβαλε ένα σημαντικό γκολ, τον υπολογίζω σαν βασικό όπως και τους υπόλοιπους τρεις. Ο Περέιρα είναι καλά, είναι σημαντικός για εμάς, μπορεί να είναι μια σημαντική αλλαγή αφού αυτή την στιγμή έχει 45-60 λεπτά στα πόδια του. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσει και ως βασικός, θα δούμε, πρέπει να δω σε τι κατάταση θα είναι και ο Κουαδράδο αλλά στη θέση του Χουάν μπορεί να παίξει και ο Παντοΐν».

1 σχόλιο:

  1. Όχι ο Παντοίν ρε παιδιαααα!!!!! Ο παίκτης μου είναι συμπαθής σαν χαρακτήρας, αλλά δεν είναι για βασικός στη Γιούβε!! Πότε έπαιξε καλά;;; ΌΠΟΤΕ ΠΑΊΖΕΙ ΜΑς ΠΙΆΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΆΓΧΟς!! είναι Γνωστός Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌς ΦΊΛΟς ΤΟΥ αΛΈΓΚΡΙ..ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΩ, ΑΛΛΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή