12 Φεβ 2016

Το παρασκήνιο πίσω από τον «περίεργο» τραυματισμό του διαιτητή που ήταν να σφυρίξει το Γιούβε-Νάπολι

Στα δικαστήρια σέρνουν ο Νίκολα Ριτσόλι και ο Μαρτσέλο Νίκι έναν δημοσιογράφο για όσα είπε πριν λίγες μέρες.

Η ιστορία με τον τραυματισμό του Ριτσόλι, ο οποίος είχε επιλεγεί για να σφυρίξει το Γιουβέντους-Νάπολι, μοιάζει αρκετά περίεργη. Οχι γιατί είναι αδύνατο να τραυματιστεί ο Ριτσόλι, άνθρωπος είναι κι αυτός, αλλά επειδή τραυματίστηκε πάνω που συγκεκριμένα ΜΜΕ έφτιαχναν κλίμα και δεν ήθελαν την παρουσία του στο Τορίνο.

Μέσα και δημοσιογράφοι οι οποίοι άρχισαν μια... καμπάνια τις προηγούμενες μέρες, μέσω της οποίας «προειδοποιούσαν» ότι ο Ριτσόλι θα ευνοούσε την Γιούβε.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε πριν τρεις μέρες σε τηλεοπτική εκπομπή ο δημοσιογράφος Πάολ Λιγκουόρι: «Θα υπάρξει ένα λάθος υπέρ της Γιουβέντους. Είναι σίγουρο, μαθηματικά βέβαιο, ότι θα υπάρξει ένα διαιτητικό λάθος υπέρ της Γιουβέντους. Πείτε ό,τι θέλετε, πείτε ότι είμαι τρελός αλλά το ότι θα γίνει διαιτητικό λάθος υπέρ της Γιούβε είναι μία από τις λίγες βεβαιότητες της ζωής. Θυμάστε τι είχε γίνει στο Γιουβέντους-Ιντερ του 1998;».

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής ξεκαθάρισαν ότι δεν υιοθετούν όσα είπε ο Λιγκουόρι αλλά αυτός τα επανέλαβε και τώρα ο Μαρτσέλο Νίκι, αρχιδιαιτητής, ενημέρωσε ότι τόσο η Ομοσπονδία των διαιτητών όσο και ο Ριτσόλι προσωπικά θα μηνύσουν τον δημοσιογράφο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου