17 Φεβ 2016

Τραυματίας και ο Κουαδράδο, ερωτηματικά για το ιατρικό επιτελείο τη Γιούβε

Με ρεπορτάζ της αργά χθες το βράδυ η Gazzetta dello Sport ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού και για τον Χουάν Κουαδράδο.

Τι ακριβώς γίνεται, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αλλά καλό θα είναι να υπάρξουν ευχάριστα νέα γιατί τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ, ειδικά για την Μπάγερν. Αφού είχε προηγηθεί το απόγευμα της Τρίτης η είδηση για το μυικό πρόβλημα του Αλεξ Σάντρο στην προπόνηση, με τον Βραζιλιάνο να υποβάλλεται σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του, η Gazzetta dello Sport αργά χθες το βράδυ έκανε λόγο για ακόμη ένα πρόβλημα.

Οπως αναφέρει το σχετικό θέμα, ο Κουαδράδο υπέστη ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο στο ματς με τη Νάπολι και είναι αμφίβολος για την Μπάγερν. Πώς είναι δυνατόν να το κατάλαβαν τρεις μέρες μετά είναι ένα θέμα αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να αποδειχθεί σήμερα, στην εξέταση που θα γίνει, ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και θα είναι στη διάθεση του Μαξ Αλέγκρι για τον πρώτο αγώνα με τους Γερμανούς.

Στο ματς με την Μπολόνια, πάντως, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι θα απουσιάσει και σιγά-σιγά αυτό το παιχνίδι γίνεται αρκετά ύπουλο για την Γιουβέντους. Είτε γιατί υπάρχουν απουσίες, είτε γιατί το μυαλό μπορεί να είναι ήδη στην Μπάγερν, είτε επειδή η Μπολόνια είναι η τρίτη πιο φορμαρισμένη ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές, πίσω από τους μπιανκονέρι και τη Νάπολι.

Σε ό,τι αφορά τα νέα για τους υπόλοιπους τραυματίες, πλην Αλεξ Σάντρο για τον οποίο γράψαμε παραπάνω, η Gazzetta dello Sport γράφει ότι ο Μπονούτσι είναι διαθέσιμος και για την Μπολόνια αλλά ενδέχεται ο Αλέγκρι να τον προφυλάξει ενώ οι Μάντζουκιτς και Ασαμόα προσπαθούν να προλάβουν την πρώτη αναμέτρηση με την Μπάγερν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου