Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Μαρότα για Κόντε: Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, ο κύκλος του Αλέγκρι μόλις άνοιξε

Μιλώντας την ιταλική τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής, ο Μπέπε Μαρότα αναφέρθηκε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, το συμβόλαιό του αλλά και τις σχέσεις της ομάδας με τον Αντόνιο Κόντε.

Για το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Αλέγκρι και αν ο Κόντε θα είναι ο διάδοχος του αν αποχωρήσει ο Μαξ: «Ο προπονητής φεύγει από μια ομάδα αν δεν πάει καλά ή αν έχει κλείσει ένας κύκλος. Ο Αλέγκρι τα πάει πολύ καλά, ο κύκλος έχει μόλις αρχίσει και πιστεύω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε μαζί. Πρώτα από όλα, άλλωστε, προπονεί μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες του κόσμου οπότε δεν θα είναι εύκολο και για τον ίδιο να βρει μια ομάδα και μια διοίκηση καλύτερη από την Γιουβέντους. Για μένα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Αλέγκρι. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, έχω ξαναπεί ότι δεν είναι και το καλύτερο να μπαίνεις σε μια σεζόν και ο προπονητής να έχει μόνο ένα χρόνο συμβολαίου. Οσο για τον Κόντε, είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας».

Για το ποιες είναι οι σχέσεις με τον Κόντε: «Οι σχέσεις δεν χάλασαν ποτέ. Οπως είπα πριν, έκλεισε ένας κύκλος. Μετά από τρεις σεζόν, προφανώς, υπήρχε η ανάγκη μιας αλλαγής. Οι σχέσεις με τον Κόντε ήταν και είναι ακόμη καλές, από εκεί και πέρα οι προπονητές έρχονται και φεύγουν, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Αυτή είναι η κατάσταση με τον Κόντε αλλά επαναλαμβάνω ότι ο κύκλος του Αλέγκρι έχει μόλις ανοίξει και γι' αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί του, τα σημάδια άλλωστε είναι πολύ θετικά. Εμείς, ως διοίκηση, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από όσα έχει κάνει, δεν ήταν εύκολο να έρθει μετά τον Κόντε αλλά ήρθε και νίκησε δίκαια ενώ και φέτος επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί και πιστεύω ότι αυτή είναι και η δική του επιθυμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου