22 Φεβ 2016

Υμνοι από τον Ρουμενίγκε για τη Γιούβε

Μία μέρα πριν το πρώτο ματς με την Μπάγερν, μίλησε και το αφεντικό των Βαυαρών, ο Καρλς Χάινς Ρουμενίγκε.

Ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας μίλησε στη Gazzetta dello Sport και είχε μόνο καλά λόγια να πει για την Γιουβέντους, τονίζοντας ουσιαστικά ότι η κλήρωση ήταν... άδικη για όλους.

«Μια σπουδαία ομάδα δυστυχώς θα πρέπει να μείνει εκτός Champions League, το είπα και στον φίλο μου Αντρέα Ανιέλι όταν έγινε η κλήρωση. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση και οι δύο, το είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα στους πρώτους αγώνες για την φάση των "16". Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και πρέπει να πω ότι η Γιούβε είναι η μοναδική ιταλική ομάδα που επένδυσε πολύ σωστά με το γήπεδο, η μόνη με επιτυχίες εκτός χώρας με την περσινή παρουσία στον τελικό του Champions League. Δεν είναι τυχαία η άνοδος της Γιουβέντους» είπε αρχικά ο Ρουμενίγκε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε αγωνιστικά θέματα.

«Το σερί 15 νικών της Γιούβε ήταν εντυπωσιακό. Ξεκίνησε άσχημα αλλά επανήλθε και τώρα την επιβραβεύει η βαθμολογία. Μία από τις σημαντικότερες αρετές της είναι η υπομονή. Οι μπιανκονέρι είχαν πολλή υπομονή στην αρχή της σεζόν, ήταν αυτό που χρειάζονταν για να ξαναβρούν ρυθμό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Δεν έχουμε φόβο αλλά πολύ σεβασμό για μια δυνατή ομάδα» τόνισε και ακολούθως μίλησε για το κλίμα στις τάξεις της Μπάγερν και τα προβλήματα στην άμυνα λόγω τραυματισμών.

«Τα αποδυτήρια μας είναι ήρεμα παρά τα όσα γράφονται. Ζω από μέσα την κατάσταση και βλέπω ότι το γκρουπ είναι ήρεμο, ενωμένο. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα αλλά και η Γιουβέντους πρέπει να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για όλους. Μια ισοπαλία με γκολ στο Τορίνο θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, με τον Λεβαντόφσκι και τον Μίλερ μπροστά μπορείς πάντα να περιμένεις ένα γκολ, είμαστε πολύ καλά στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου