21 Φεβ 2016

Βιντάλ: Αν σκοράρω στο Τορίνο, δε θα το πανηγυρίσω

Στο παιχνίδι της Γιούβε με την Μπάγερν κάποια βλέμματα θα είναι στραμμένα και στον Αρτούρο Βιντάλ. Ο Χιλιανός επιστρέφει στο Τορίνο.

Φεύγοντας το καλοκαίρι, είχε δηλώσει πως πάει σε μία ομάδα με την οποία μπορεί να κατακτήσει το Champions League. Η τοποθέτησή του αυτή, δεν άρεσε σε πολλούς.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, ο Βιντάλ είπε: «Επιστρέφω ως αντίπαλος αλλά όχι ως εχθρός». Για την υποδοχή των τιφόζι προς το πρόσωπό του, ο Χιλιανός απάντησε: «Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι ευπρόσδεκτος αλλά νομίζω πως οι οπαδοί δε θα με αποδοκιμάσουν. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι και είναι παράξενο να δω τον εαυτό μου σε αυτό το γήπεδο με άλλη φανέλα».

Οι Ιταλοί τον ρώτησαν τι θα κάνει αν σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του. «Δε θα το πανηγυρίσω», απάντησε ο Βιντάλ.

Προτίμησε να μοιράσει τις πιθανότητες σε 50-50 για την πρόκριση, ενώ τόνισε πως αν μπορούσε να πάρει έναν παίκτη από τη Γιούβε αυτός θα ήταν ο Πολ Πογκμπά. Θα ήθελε όμως και τους Μπαρτσάλι-Μπονούτσι, ενώ δήλωσε πως δεν αποτελεί έκπληξη η φοβερή σεζόν που κάνει ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Τέλος, είπε πως βλέπει συνέχεια την Γιουβέντους στην τηλεόραση και πως ακόμη και όταν η ομάδα ήταν δωδέκατη στον βαθμολογικό πίνακα, ήταν σίγουρος πως οι μπιανκονέρι θα ανακάμψουν. «Η Γιουβέντους είναι ισχυρή και χωρίς τον Βιντάλ. Δεν παραδίδει ποτέ τα όπλα», συμπλήρωσε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου