2 Μαρ 2016

Συνεργασία της Fiat με τη Βελμάρ

Η FCA Greece καλωσορίζει την εταιρεία Βελμάρ, μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ως νέο σημείο επαφής και γνωριμίας των καταναλωτών με τις μάρκες του Ομίλου FCA.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Bέλμαρ για τα οχήματα της FCAG βρίσκονται στην Ν. Ερυθραία. Με την είσοδο και της Βέλμαρ στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FCAG επιδιώκεται η ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών που επιθυμούν να διαπιστώσουν από κοντά τις προτάσεις αυτοκίνησης που εκφράζουν οι μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional. Παράλληλα, θα παρέχονται υπηρεσίες πωλήσεως ανταλλακτικών καθώς και συνεργείου (after sales) για τις αντίστοιχες μάρκες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCAG, κ. Πάολο Καρέλι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Όμιλος FCA συνεχίζει και ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα μέσω του υψηλού επιπέδου δικτύου διανομέων του. Η συνεργασία με την Βελμάρ είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα στο σχέδιό μας να προσφέρουμε σταθερά στους πελάτες το καλύτερο δυνατόν εύρος υπηρεσιών και λύσεων, συνδυαστικά με μια μοναδική γκάμα μοντέλων.

Συνδυάζοντας το ισχυρό δίκτυο με τις εντυπωσιακές νέες προτάσεις και τις αξιόπιστες after sales υπηρεσίες εξασφαλίζουμε ότι το 2016 θα είναι χρονιά επιπλέον ανάπτυξης για την FCAG στην Ελληνική αγορά, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της να επενδύει στην Ελλάδα, όπως πράττει τα τελευταία 20 χρόνια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βελμάρ, κ. Γιώργος Βασιλάκης δήλωσε: «Σε μία εποχή που ο κλάδος συρρικνώνεται, η Βελμάρ αυξάνει με σταθερά βήματα την παρουσία της στην λιανική προσθέτοντας νέα σημεία και νέες μάρκες.

Δημιουργούμε οικονομίες κλίμακας που μας μειώνουν σημαντικά το κόστος ανά μονάδα και μας επιτρέπουν να προσφέρουμε οικονομικότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Σε μία εταιρία που απευθύνεται κυρίως σε αστικό κοινό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Fiat, Alfa Romeo και Abarth.»

Η FCAG
Ο όμιλος FCA, η έβδομη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει επιβατικά και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα, καθώς και εξαρτήματα και συστήματα παραγωγής, σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα η FCA Greece A.E., απόλυτα ελεγχόμενη θυγατρική του ομίλου, εκπροσωπεί τις ιταλικές μάρκες: Fiat, Alfa Romeo και Abarth, αλλά και τη Fiat Professional. Επίσης, δραστηριοποιείται στο χώρο της μακροχρόνιας εκμίσθωσης αυτοκινήτων για τα επιβατηγά οχήματα ενώ επίσης φροντίζει να παρέχει ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα στους καταναλωτές για επιβατηγά και επαγγελματικά αυτοκίνητα με την συνεργασία των FCA Capital και FCA Bank.

Η Βελμάρ
Η εταιρία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα και υπηρετεί με απόλυτο σεβασμό τις ανάγκες των πελατών στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 37 χρόνια.

Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πώληση επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (σέρβις, ανταλλακτικά, φανοποιείο) καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου, μέσα από 32 συνολικά σημεία πώλησης (εκθέσεις και συνεργεία), στην Αθήνα και στην Κρήτη.

Στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Βελμάρ συγκαταλέγεται και το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, Stock Center.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου