2 Μαρ 2016

Σκοτεινά ραντεβού για το μέλλον του ποδοσφαίρου

Οι ζυμώσεις για τη δημιουργία μιας κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας όπου θα παίζουν τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει. Τουλάχιστον σε διερευνητικό επίπεδο.

Η βρετανική Sun αναφέρει σε δημοσίευμά της πως οι «δυνατοί» της Πρέμιερ Λιγκ συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Dorchester Hotel του Λονδίνου με σκοπό να συζητήσουν ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου θα μετέχουν οι κορυφαίες ομάδες ανεξάρτητα από τη θέση που θα καταλαμβάνουν στη βαθμολογία της χώρας τους αλλά σχετικά με τη… φήμη και τον κόσμο που κουβαλάνε!



Στη συνάντηση, σύμφωνα με τους Βρετανούς, έδωσε το παρών ο αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γαζίδης, ο ομόλογός του στη Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο αλλά και ο εκπρόσωπος της Λίβερπουλ, Ίαν Ερ.

Το ραντεβού οργανώθηκε από τον δισεκατομμυριούχο και ιδιοκτήτη των Miami Dolphins, Στίφεν Ρος.

Με αυτόν τον τρόπο, μεγάλα ονόματα που μένουν εκτός Champions League θα μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του σε μια διοργάνωση που θα έχει το χαρακτήρα της «κλειστής λίγκας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου