18 Μαρ 2016

Όταν το Μιλάνο… μαθαίνει από το Τορίνο

Μίλαν και Ιντερ στα πρότυπα της Γιούβε. Τουλάχιστον στον βαθμό που μπορούν, και αυτό δεν αναφέρεται υποτιμητικά για τους δύο συλλόγους του Μιλάνου. Τι ακριβώς εννοούμε;

Ροσονέρι και νερατζούρι έχουν δει πόσο πολύ βοηθάει μια ομάδα ένα νέο εκσυγχρονισμένο γήπεδο, μοντέρνο και με ανέσεις. Καλύτερο παράδειγμα γι’ αυτούς η Γιουβέντους και το Juventus Stadium.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων, αποφάσισαν να δουν τους τρόπους καλυτέρευσης του κοινού γηπέδου που μοιράζονται. Ήδη πραγματοποιήθηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας το πρώτο ραντεβού από τις δύο πλευρές και έγινε μια αρχική συζήτηση και στόχος είναι να καθιερωθεί εβδομαδιαία ένα τέτοιο ραντεβού.

Βέβαια, το μεγάλο αλλά και παλιό συγχρόνως Μεάτσα ή Σαν Σίρο (όπως το δει ο καθένας), δεν μπορεί να πλησιάσει τη λογική του Juventus Stadium. Και εδώ «κολλάει» το «όσο μπορούν» που γράφτηκε στην αρχή.

Ιδανικό για τις δύο ομάδες αλλά και για το Καμπιονάτο ήταν να βάλουν μπροστά τα σχέδια για δικά τους ιδιόκτητα γήπεδα. Και μην ξεχνάμε πως όταν το ξεκίνησε η Γιούβε, τα οικονομικά της ήταν χάλια και η ομάδα τερμάτιζε σε μέτριες θέσεις της βαθμολογίας. Όπως δηλαδή συμβαίνει α τελευταία χρόνια με τη Μίλαν και την Ιντερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου