20 Μαρ 2016

Ασταμάτητοι οι μονομάχοι της Γιούβε, διψούν για σκουντέτο!

Όταν είσαι το αφεντικό της Ιταλίας, είσαι και το αφεντικό της πόλης σου. Για τη Γιουβέντους το ντέρμπι με την Τορίνο ήταν ένας αγώνας για το πρεστίζ αλλά κυρίως για τους βαθμούς. Και τους πήραμε με θριαμβευτικό τρόπο.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δεν είναι μαθημένη να ζει για ένα παιχνίδι τη χρονιά, όπως η συμπολίτισσά της, αλλά για μια ολόκληρη χρονιά ώστε το τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και μετά τη νίκη επί της γκρανάτα, είμαστε ακόμη πιο κοντά για το πέμπτο σερί σκουντέτο!

Οι μπιανκονέρι κέρδισαν 1-4 (Πογκμπά, Κεντίρα, Μοράτα 2) μέσα στο Ολίμπικο του Τορίνο, ο Τζίτζι έσπασε το ρεκόρ του Ρόσι και δημιούργησε τη δική του επίδοση στα 974 λεπτά χωρίς γκολ, η ομάδα ξεπέρασε χωρίς πρόβλημα την ήττα που έφερε τον αποκλεισμό από την Μπάγερν.

Οκτώ αγωνιστικές απομένουν και η Γιούβε διατηρεί τη διαφορά της από τη Νάπολι (στο +6 αυτή τη στιγμή με τη Νάπολι να υποδέχεται στις 19:00 τη Τζένοα στο Σαν Πάολο). Το τεστ απέναντι στην Τορίνο ήταν πάρα πολύ κρίσιμο γιατί έπρεπε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια. Ο αντίπαλος, η κούραση, η κακή ψυχολογία μετά το ευρωπαϊκό ματς.



Τελικά, η Γιουβέντους των ρεκόρ και των πρωταθλημάτων μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σα να μπαίνει στην αρένα σε μία μονομαχία δίχως αύριο. Οι μονομάχοι του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι «καθάρισαν» την Τορίνο και περιμένουν το επόμενο θύμα που θα βρεθεί στο δρόμο τους.

Σειρά έχει η Εμπολι. Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Οκτώ αγωνιστικές, οκτώ μάχες στην αρένα της Serie A από τους πεινασμένους ασπρόμαυρους μονομάχους.

Forza Juve!

Famiglia Bianconera


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου