21 Μαρ 2016

Ποιον παίκτη της Μίλαν στέλνει στη Γιούβε η Corriere dello Sport

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί ένα μεταγραφικό σενάριο της Corriere dello Sport.

Είναι δεδομένο ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα γραφτούν διάφορα μεταγραφικά, χωρίς φυσικά να μπορεί να πει κανείς με σιγουριά -εκτός κι αν επιβεβαιώσουν κάτι οι Μαρότα και Αλέγκρι- ότι ισχύουν.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και το ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, σύμφωνα με το οποίο η Γιουβέντους θα κινηθεί για την απόκτηση του Ματία Ντε Σίλιο.



Ο 23χρονος πλάγιος μπακ της Μίλαν καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα των ροσονέρι από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και η εφημερίδα της Ρώμης πιστεύει ότι το καλοκαίρι η Γιούβε θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της, ποντάροντας και στο γεγονός ότι ο Ντε Σίλιο πρόσφατα άλλαξε μάνατζερ.

Βασικά, όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο, στο Τορίνο πιστεύουν ότι ο Ντε Σίλιο έχει πολύ μέλλον αν δουλέψει σωστά και θεωρούν πως η αλλαγή περιβάλλοντος θα τον βοηθήσει ώστε να βρει ξανά τον εαυτό του.

Αν ο Ντε Σίλιο ήταν υγιής μπορεί και να ήταν όντως πολύ καλή κίνηση από πλευράς Γιουβέντους αλλά στη Μίλαν έχει αντιμετωπίσει αρκετά μυικά προβλήματα. Οχι ότι αυτό, πάντως, σημαίνει απαραίτητα κάτι καθώς και ο Ελ Σαραουί ήταν μονίμως τραυματίας στο Μιλανέλο αλλά σε Μονακό και Ρόμα έχει βρει την υγειά του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου