21 Μαρ 2016

Σημάδια… ψυχρού πόλεμου μεταξύ Γιούβε-Κόντε

Ο Μπέπε Μαρότα έκανε ουσιαστικά σαφές ότι η Γιουβέντους θέλει να αγοράσει τον Χουάν Κουαδράδο και... αδιαφορεί για την άποψη του Αντόνιο Κόντε.

Το μέλλον του Κολομβιανού εξτρέμ παραμένει αβέβαιο καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις των μπιανκονέρι με την Τσέλσι. Αυτό που αλλάζει τα δεδομένα είναι η παρουσία πλέον του Κόντε στον πάγκο των Λονδρέζων καθώς ποτέ δεν έχει κρύψει την εκτίμηση του στον Κουαδράδο, ο οποίος πάντως έχει δηλώσει ευτυχισμένος στη Γιούβε.

Απολύτως ικανοποιημένη, όπως φαίνεται, είναι και η Γιουβέντους από τον Κολομβιανό, με τον Μαρότα να δηλώνει σχετικά. «Το γεγονός ότι ο Κόντε πάει στην Τσέλσι είναι ακόμη μία απόδειξη της σωστής επιλογής που έκανε η Γιούβε όταν τον πήρε από την Σιένα. Είμαι υπερήφανος για αυτό και για τον ίδιο» είπε αρχικά ο γενικός διευθυντής και μετά πέταξε την ατάκα για τον Κουαδράδο.

«Ο Χουάν; Δεν νομίζω πως ο Κόντε θα επηρεάσει την απόφαση. Μπορούμε να τον κρατήσουμε εδώ».

Τέλος, μετά από σχετική ερώτηση, αναφέρθηκε και στον Κίνγκσλεϊ Κομάν και στο αν ήταν λάθος να δοθεί στην Μπάγερν, απαντώντας: «Ο Κομάν ζήτησε να φύγει και όταν κάποιος δεν έχει φιλοδοξίες σε μια ομάδα, δεν μπορείς να τον κρατήσεις. Από εκεί και πέρα, αν το δούμε και οικονομικά το θέμα, αποκτήθηκε ως ελεύθερος και μπορεί να φέρει 28 εκατ. ευρώ στο ταμείο, αν η Μπάγερν κάνει χρήση της οψιόν απόκτησής του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου