18 Μαρ 2016

Ανανεώνει ο Αλέγκρι, γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής και βάζει στόχο το Champions League

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την ανανέωση του συμβολαίου του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θα βάλει ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Στη Γιουβέντους δεν ανησύχησαν ποτέ για το θέμα του προπονητή, παρά το γεγονός ότι οι Αγγλοι έγραφαν επί μήνες για την Τσέλσι. Αυτή η σιγουριά βασιζόταν στη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά και στην κοινή επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας τους. Μια επέκταση που είναι, πλέον, θέμα ημερών να επισημοποιηθεί.

Ανάμεσα στους μπιανκονέρι και τον Λιβορνέζο τεχνικό υπάρχει συμφωνία σε όλα και όπως αναφέρει σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος, ήρθε και η ώρα για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Αυτό αναμένεται να γίνει εντός της ερχόμενης εβδομάδας, με τη νέα συμφωνία να προβλέπει συμβόλαιο ως το 2018 και αύξηση των αποδοχών του Αλέγκρι. Μέχρι τώρα παίρνει ετησίως 3,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους, τώρα θα πάει στα σχεδόν 5 εκατ. ευρώ ετησίως και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος της Serie A.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ μάλιστα, διοίκηση και προπονητής έχουν πλέον καταλήξει και στον βασικό τους στόχο από εδώ και πέρα: Την κατάκτηση του Champions League!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είπε ότι αυτή η ομάδα εντός της επόμενης διετίας θα το πάρει, ο ευρωπαϊκός Τύπος αναγνωρίζει πλέον τη δύναμη της Γιούβε, οι τιφόζι το θέλουμε σαν τρελοί και διοίκηση και προπονητής είναι αποφασισμένοι να το κάνουν πλέον βασικό τους στόχο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου