19 Μαρ 2016

Με σημαντικές απουσίες στο ντέρμπι η Γιούβε, ποια αναμένεται να είναι η πιθανή ενδεκάδα

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι είναι εκτός και για το ντέρμπι με την Τορίνο, ο Πάουλο Ντιμπάλα μάλλον το ίδιο και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τείνει προς το 3-5-2.

Τα προβλήματα απουσιών συνεχίζονται στη Γιουβέντους αφού πλην του Μαρκίσιο, θα λείψει σίγουρα και ο Κιελίνι από τον αγώνα με την γκρανάτα ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Ντιμπάλα αφού έκανε ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή. Ολα αυτά, κάνουν τον Αλέγκρι να σκέφτεται την επιστροφή στο 3-5-2, με τα τελευταία νέα να θέλουν τους μπιανκονέρι να κατεβαίνουν με την εξής 11άδα.

Κάτω από τα δοκάρια ο Μπουφόν, τριάδα στην άμυνα οι Μπονούτσι-Μπαρτσάλι-Ρουγκάνι, στα δύο άκρα οι Αλεξ Σάντρο (αριστερά) και Κουαδράδο (δεξιά), τριάδα στα χαφ οι Ερνάνες-Πογκμπά-Κεντίρα και στην επίθεση θα είναι σίγουρα ο Μοράτα και κατά πάσα πιθανότητα παρτενέρ του ο Τζάτζα καθώς ο Μάντζουκιτς, όπως είδαμε και στο Μόναχο, δεν είναι ακόμη στο 100%.

Ολα αυτά, βέβαια, θεωρητικά αφού ο Αλέγκρι, όπως απέδειξε και στη ρεβάνς με την Μπάγερν, είναι ικανός ανά πάσα στιγμή να εκπλήξει με την τακτική του προσέγγιση στον αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου