23 Μαρ 2016

Μάνατζερ του Καβάνι: Σε τρεις μήνες μπορούν να αλλάξουν όλα, αυτό που ισχύει σήμερα, μπορεί να μην ισχύει αύριο

Το όνομα του Εντίνσον Καβάνι ακούγεται για την Γιουβέντους και ο αδερφός του και μάνατζερ του, μίλησε στην Tuttosport.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Ουρουγουανός φορ αρέσει πολύ στους μπιανκονέρι. Το είχε παραδεχθεί, άλλωστε, πριν μήνες ο Μπέπε Μαρότα. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Στο κάτω-κάτω, για τον Καβάνι θα ενδιαφερθούν κι άλλοι αν αποφασίσει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Σενάριο πιθανό αλλά όχι και βέβαιο, όπως δήλωσε στην Tuttosport ο αδερφός του και μάνατζερ του, Φερνάντο Καβάνι. Δηλώσεις, οι οποίες, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πάνω από όλα διπλωματικές.

«Ολα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Η Γιουβέντους είναι ένα κλαμπ με πρεστίζ, με σπουδαία ιστορία και πολύ καλό παρόν και μέλλον, πέρυσι άλλωστε ήταν στον τελικό του Champions League. Σε τρεις μήνες μπορούν να αλλάξουν όλα και να αλλάξουν ξανά. Αυτό που ισχύει σήμερα, μπορεί να μην ισχύει αύριο. Ο Εντινσον μπορεί να παραμείνει στην Παρί, μπορεί όμως και να πάρει μεταγραφή, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αυτή την στιγμή προφανώς σκέφτεται μόνο το Champions League και πώς θα το κατακτήσει με την Παρί, τα μεταγραφικά θα μας απασχολήσουν από τον Ιούνιο. Ο Εντι με τον Ντιμπάλα; Σίγουρα θα ήταν ένα από τα πιο δυνατά επιθετικά δίδυμα στην Ευρώπη. Τώρα, όμως, ο αδερφός μου είναι στην Παρί και σκέφτεται πώς θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου