22 Μαρ 2016

Φτιάχνουν κλίμα στη Νάπολι ώστε να επηρεάσουν τις καταστάσεις

Κλίμα δημιουργούν στη Νάπολι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και των κρίσιμων αγωνιστικών που απομένουν.

Μετά το Τορίνο-Γιουβέντους και τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που ακολούθησαν και μετά την κίνηση ενός δικηγόρου από τη Νάπολι να κάνει μήνυση στον Ριτσόλι, σειρά είχε ο ατζέντης του Γκονσάλο Ιγκουαΐν να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Ο Γκονσάλο είναι ήρεμος, δουλεύει σκληρά και έχει πετύχει αρκετά αποτελέσματα. Με την εικόνα και το παιχνίδι που έχει παρουσιάσει φέτος η Νάπολι μπορεί να φτάσει οπουδήποτε», είπε ο ατζέντης του Νίκολας Ιγκουαΐν, που είναι και αδελφός του ποδοσφαιριστή. Ο συγγενής του ποδοσφαιριστή της Νάπολι πέρασε στην αντεπίθεση ασκώντας έντονη κριτική στον διαιτητή του αγώνα.

«Η Γιουβέντους έλαβε σημαντική βοήθεια την Κυριακή. Τα λάθη μετράνε και σε ποιο σημείο του αγώνα γίνονται. Άκουσα τον Βεντούρα και είναι φυσιολογικό να είναι θυμωμένος με όσα έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο», είπε ο αδελφός του άσου της Νάπολι.

Συνεχίζοντας, επιτέθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης λέγοντας: «Δε θέλω να πω πολλά για το έργο του Ριτσόλι. Ο διαιτητής δε σφύριζε, ο επόπτης δε σήκωνε τη σημαία του. Αν ήμουν ο Γκονσάλο, δε θα ξεχνούσα ποτέ τον Ριτσόλι. Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν του είχε δώσε ένα πέναλτι. Πάντα παίρνει αποφάσεις εναντίον του. Πάντα πίστευα στην καλή πίστη του καθενός αλλά… Η Γιουβέντους πάντως δε φέρει καμία ευθύνη για όσα έγιναν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου