22 Μαρ 2016

Σύγκριση Ιγκουαΐν με την επιθετική τριάδα της Γιούβε

Με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να είναι… on fire και στην ουσία να κρατά τη Νάπολι μέσα στο παιχνίδι του τίτλου, η Gazzetta dello Sport συνέκρινε τον Αργεντίνο των παρτενοπέι με τους τρεις παίκτες που τραβούν το βάρος της επίθεσης της Γιούβε.

Ο Ιγκουαΐν έχει πετύχει σήμερα 29 γκολ! Ενας πολύ σημαντικός αριθμός τερμάτων που έχει δώσει στη Νάπολι 23 από τους συνολικά 67 πόντους που έχει.

Την ίδια στιγμή, η Γιουβέντους έχει «μοιράσει» τα γκολ της. Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει πετύχει 14, ο Μάριο Μάντζουκιτς 6, όσα και ο Αλβαρο Μοράτα. Σύνολο 26 γκολ έχουν πάρει οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας από την επιθετική τους τριάδα, τρία τέρματα λιγότερα απ’ ό,τι έχει πετύχει ο Ιγκουαΐν μόνος του.







Η ανάλυση της Gazzetta dello Sport στέκεται στο γεγονός πως ο Ιγκουαΐν έχει πάρει πάνω του την υπόθεση σκουντέτο αλλά η ομαδική δουλειά που γίνεται στη Γιούβε, ακόμη και με τρία γκολ λιγότερα, την έχουν φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το +3 να είναι μεν μικρό αλλά το φετινό πρωτάθλημα όπως φαίνεται θα κριθεί στην λεπτομέρεια.



Στην παραπάνω ανάλυση, αν προσθέσουμε τα 4 γκολ που έχει πετύχει ο Σιμόνε Τζάτζα, τότε βλέπουμε πως η επίθεση της Γιούβε (με τη συμμετοχή και των τεσσάρων επιθετικών) ξεπερνάει τον στράικερ της Νάπολι μόλις 1 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου