27 Μαρ 2016

Η μεγάλη ανατροπή και βόμβα από την Daily Mirror για τον Αντόνιο Κόντε

Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας Αντόνιο Κόντε θα φύγει από την σκουάντρα ατζούρα και όλοι αναμένουμε την παρουσίασή του από την Τσέλσι. Μια παρουσίαση που έχει καθυστερήσει.

Τα ρεπορτάζ από τη Βρετανία αλλά και την Ιταλία, ανέφεραν πριν δυο-τρεις εβδομάδες πως αναμενόταν ένα ραντεβού στο Μονακό με τον Κόντε και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ένα ραντεβού που δε μάθαμε ποτέ εάν έγινε.

Τώρα, δημοσίευμα της Daily Mirror γράφει πως μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή και η Μίλαν να κλείσει τον Ιταλό προπονητή. Οι Βρετανοί, χωρίς να αναφέρουν εάν έχει χαλάσει η δουλειά με την ομάδα του Λονδίου, υποστηρίζουν πως οι ροσονέρι θεωρούν πως ο Κόντε μπορεί να τους βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα που βρίσκονται και να επανεκκινήσει την ομάδα του Μιλάνου.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μίλαν ασχολείται με τον Κόντε. Την 1 Ιανουαρίου, το forzajuve.gr έγραφε (δείτε εδώ το σχετικό θέμα)…

Το μέλλον του Αντόνιο Κόντε είναι η καλύτερη πηγή… σεναρίων. Η περίπτωσή του πουλάει. Σειρά είχε ο Μίνο Ραϊόλα να τοποθετηθεί για το θέμα αλλά να προχωρήσει και σε μία αποκάλυψη.

Ο γνωστός μάνατζερ που εμπλέκεται συχνά-πυκνά στα του ιταλικού ποδοσφαίρου δήλωσε στην Tuttosport πως δε θα εκπλαγεί αν δει τον Αντόνιο Κόντε ξανά στη Γιουβέντους. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί είδηση γιατί και οι περισσότεροι Γιουβεντίνοι θεωρούν πως στο μέλλον μπορεί να υπάρξει ξανά συνεργασία των δύο πλευρών.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η αποκάλυψη που έκανε για τον τωρινό προπονητή της Εθνικής Ιταλίας. «Πήρα τον Κόντε και τον πήγα στη Μίλαν», είπε ο Ραϊόλα, «ήμασταν κοντά στο να κλείσουμε. Εκείνο τον καιρό, το 2014, του είπα: “Αυτή είναι η στιγμή να ενταχθείς στη Μίλαν. Όπως και στη Γιούβε θα την μανατζάρεις για τέσσερα παιχνίδια”».

«Αποδείχτηκε λάθος», συνέχισε ο Ραϊόλα και πρόσθεσε: «εγκατέλειψε μετά από δύο προπονήσεις. Αυτή η ιδέα ανήκει στο παρελθόν».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/01/o-2014.html
Αποκάλυψη από Ραϊόλα: O Κόντε βρέθηκε μία ανάσα από τη Μίλαν το 2014. Το μέλλον του Αντόνιο Κόντε είναι η καλύτερη πηγή… σεναρίων. Η περίπτωσή του πουλάει. Σειρά είχε ο Μίνο Ραϊόλα να τοποθετηθεί για το θέμα αλλά να προχωρήσει και σε μία αποκάλυψη. [Ολόκληρο το θέμα +]

2 σχόλια:

  1. Μεταξύ Κόντε και Αλέγκρι προτιμώ τον δεύτερο. Θεωρώ πως ο Αλέγκρι την πήγε ένα σκαλί πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου Δημήτρη. Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά στην αρχή. Τώρα φαίνεται πως έχει κάνει δουλειά. Βέβαια, μην ξεχνάμε πως αν δεν υπήρχε ο Κόντε να μας ξεκολλήσει και να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή, δε θα είχε και το έδαφος να δείξει ο Αλέγκρι τι μπορεί να πετύχει.
      Forza Juve!

      Διαγραφή