30 Μαρ 2016

Ο Κάρλος Τέβες αποκάλυψε μια πρόταση που του έγινε ενώ ήταν στο Τορίνο

Ο Κάρλος Τέβες είναι στην Αργεντινή για την Μπόκα Τζούνιορς αλλά παρακολουθεί τους αγώνες της Γιουβέντους.

Ο «Απάτσε» παραχώρησε συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι δέχθηκε πρόταση από την Ατλέτικο Μαδρίτης αφού ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον ήθελε σαν τρελός αλλά είχε αποφασίσει να φύγει από την Γιούβε μόνο για την Μπόκα Τζούνιορς.

Και αφού είπε όσα ήθελε και για την Μπόκα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Γιουβέντους και συγκεκριμένα στον Πάουλο Ντιμπάλα, που τον διαδέχθηκε.

«Το παιχνίδι της Γιούβε του ταιριάζει σε απόλυτο βαθμό, είναι ό,τι πρέπει για τα χαρακτηριστικά του. Εκανε τη διαφορά και στην Παλέρμο αλλά στη Γιουβέντους βελτιώνεται συνεχώς» είπε ο Τέβες και αμέσως μετά έκανε ένα σχόλιο και για τον Αλβαρο Μοράτα, σχολιάζοντας τις φήμες περί επιστροφής στην Ρεάλ.

«Είναι δύσκολο να επιστρέψει στη Μαδρίτη. Ο Αλβαρο δεν έχει καιρό που έφυγε από εκεί, δεν ξέρω αυτή την στιγμή τι θα κάνει αλλά ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που τον κάνει χαρούμενο».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/03/juventus-nea_557.html
Τα άγνωστα και δύσκολα παιδικά χρόνια του Κάρλος Τέβες. Πέρασε από τη Γιουβέντους, την αγάπησε και αγαπήθηκε και όσο αγωνίστηκε με την ασπρόμαυρη φανέλα, την τίμησε και με το παραπάνω. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου