20 Μαρ 2016

Φωνάζουν στην Τορίνο για τη διαιτησία

Με τη διαιτησία του Ριτσόλι τα έχουν στην Τορίνο και η δυσαρέσκεια εκφράστηκε μέσω των δηλώσεων του προπονητή του Τζαμπιέρο Βεντούρα.

«Όταν χάνεις ένα παιχνίδι στο 94’ (αναφέρθηκε στο ματς του πρώτου γύρου) δεν μπορείς να πεις τίποτα αλλά σήμερα είναι δύσκολο να βρίσκομαι εδώ σα να μην έγινε τίποτα», είπε ο κόουτς της γκρανάτα.

Εξηγώντας τα παράπονά του, τόνισε: «Ο Αλεξ Σάντρο έπρεπε να είχε αποβληθεί, το ίδιο ισχύει και για τον Μπονούτσι. Τα όσα συνέβησαν μέσα στο γήπεδο ήταν προφανή. Αναρωτιέμαι, ο διαιτητής δεν τους έβλεπε; Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δεν παραπονιέμαι για τη διαιτησία αλλά αυτό δεν μπορώ να το προσπεράσω. Θεωρώ τον Ριτσόλι ως έναν από τους καλύτερους διαιτητές στον κόσμο αλλά πώς είναι δυνατό να βλέπουμε τέτοια πράγματα;».

Ο Βεντούρα συνέχισε λέγοντας: «Με όλο το σεβασμό προς τη Γιουβέντους που είναι μια εξαιρετική ομάδα αλλά σήμερα δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτή την κατάσταση. Το γκολ της ισοφάρισης άδικα ακυρώθηκε. Πονάει όταν χάνεις ένα ντέρμπι με αυτόν τον τρόπο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου