7 Μαρ 2016

Τι θα κάνει με την οψιόν αγοράς του Λεμινά η Γιούβε και τι η Μαρσέιγ για τον Ισλα

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται, για την Γιουβέντους, από την Γαλλία και συγκεκριμένα την Μασσαλία.

Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού οι μπιανκονέρι είχαν κάνει ένα τριπλό deal με την Μαρσέιγ, δίνοντας ως δανεικούς τους Μαουρίτσιο Ισλα-Πάολο Ντε Τσέλιε και αποκτώντας με την ίδια φόρμουλα τον Μάριο Λεμινά.

Τώρα, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν, οι ομάδες θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον κάθε παίκτη και τα μηνύματα από την Μασσαλία είναι ενθαρρυντικά.

Συγκεκριμένα, γαλλικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι της Μαρσέιγ έχουν μείνει απολύτως ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Ισλα και είναι διατεθειμένοι να κάνουν χρήση της οψιόν απόκτησης του με κανονική μεταγραφή, βάζοντας στο ταμείο της Γιουβέντους το ποσό των 7 εκατ. ευρώ.

Για έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται από τους μπιανκονέρι, το ποσό είναι καλό και μακάρι όντως να τελειώσει ευχάριστα αυτό το θέμα για να μην αναγκάζονται οι μπιανκονέρι να ψάχνουν άλλη ομάδα το καλοκαίρι για να... παρκάρουν τον Ισλα (ο Ντε Τσέλιε παραχωρήθηκε με δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς του).

Οσο για τον Λεμινά, ο οποίος επέστρεψε πριν λίγες εβδομάδες στις προπονήσεις και στο Μπέργκαμο έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ σφραγίζοντας τη νίκη επί της Αταλάντα, στο Τορίνο δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα κάνουν ή όχι χρήση της οψιόν αγοράς του, με ένα ποσό στα 10-11 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου