11 Μαρ 2016

Σειρήνες από το Λονδίνο θα ηχήσουν για τον Μπονούτσι

Στα πρώτα σχέδια του Αντόνιο Κόντε ως προπονητής της Τσέλσι είναι να δυναμώσει την ομάδα με κάποιους ποδοσφαιριστές που ξέρει και εμπιστεύεται. Αυτή η τακτική είναι πάγια για τους προπονητές καθώς συνηθίζουν να παίρνουν στις νέες τους ομάδες «σίγουρα χαρτιά».

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι. Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, ο Κόντε θα επιχειρήσει να πάρει τον Ιταλό αμυντικό και να τον φέρει στην Τσέλσι. Είναι λογικό να θέλει να πάρει έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει και τον γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει λεφτά να διαθέσει και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις από την Τσέλσι προς τη Γιουβέντους. Θυμίζουμε πως ανοιχτό είναι το ζήτημα του Χουάν Κουαδράδο αλλά και το… μόνιμο ενδιαφέρον για τον Πολ Πογκμπά. Τώρα προστίθεται και η περίπτωση του Μπονούτσι.

Ο Μπονούτσι, γιατί πρέπει να εξετάσουμε και τη δική του πλευρά, δείχνει κάτι παραπάνω από «γεμάτος» και ευτυχισμένος στο Τορίνο και θεωρούμε, αν όχι απίθανο, εξαιρετικά δύσκολο να αποφασίσει να φύγει από το Τορίνο για το Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου