9 Μαρ 2016

Αποκάλυψη για τον Μπονούτσι

Πολύ λίγοι ξέρουν ποια ήταν η άλλη ομάδα που έκανε πρόταση για τον Λεονάρντο Μπονούτσι το 2010 αλλά αυτός προτίμησε την Γιουβέντους.

Οπως αποκαλύπτει το Calciomercato, τον Απρίλιο του 2010 η Μπάγερν Μονάχου είχε αρχίσει επαφές με την Μπάρι για τον τότε 22χρονο κεντρικό αμυντικό καθώς οι άνθρωποι της είχαν διακρίνει σε αυτόν χαρακτηριστικά που τους έπειθαν για την εξέλιξη τους.

Το πρόβλημα για τους Βαυαρούς ήταν ότι εμφανίστηκε η Γιούβε, την οποία προτίμησε από την πρώτη στιγμή ο Μπονούτσι, ο οποίος τότε δεν ήταν το πιο καυτό όνομα στους νέους Ιταλούς αμυντικούς αφού αυτός ο τίτλος πήγαινε στον συμπαίκτη του στην Μπάρι, Αντρέα Ρανόκια. 

 Εξι χρόνια μετά, ο Μπονούτσι έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των μπιανκονέρι αλλά και τους ανθρώπους της Μπάγερν για το γεγονός ότι τον είχαν ξεχωρίσει τότε, σε βαθμό που ο Πεπ Γκουαρντιόλα να δηλώνει ότι είναι πλέον ο αγαπημένος του αμυντικός. Ενας αμυντικός, καταλήγει το σχετικό κομμάτι, γύρω από τον οποίο θέλει να χτίσει η Γιουβέντους την οπισθοφυλακή των επόμενων χρόνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου