14 Μαρ 2016

«Κανείς στην ηλικία των 22 ετών δεν έχει δείξει ότι έχει τη δική του τεχνική και προσωπικότητα…»

Φάμπιο Καπέλο και Κλαούντιο Ρανιέρι αποθέωσαν τον Πάουλο Ντιμπάλα, προβλέποντας ότι σύντομα θα είναι... ο καλύτερος όλων!

Ο Αργεντίνος κάνει εντυπωσιακή πρώτη σεζόν στη Γιουβέντους, έχοντας ήδη φτάσει στα 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ ο στόχος του στην αρχή της σεζόν, όπως είπε, ήταν τα 15.

Ειδικά αυτό που έβαλε με την Σασουόλο ήταν μαγικό, δίνοντας συνέχεια σε άλλες γκολάρες που έχει βάλει φέτος και αναγκάζοντας την Gazzetta dello Sport να ζητήσει την άποψη δύο Ιταλών προπονητών.

«Κανείς στην ηλικία των 22 ετών δεν έχει δείξει ότι έχει τη δική του τεχνική και προσωπικότητα. Στην Ιταλία έχει ήδη αποδείξει κάποια πράγματα και κάνει τη διαφορά, αυτό που απομένει είναι να την κάνει και στην Ευρώπη. Το γκολ που έβαλε με την Σασουόλο, αυτό το πλασέ που έστειλε την μπάλα ακριβώς εκεί που ήθελε, είναι απλά εκπληκτικό και σε κάνει να το χειροκροτήσεις αυθόρμητα» ήταν η άποψη του Καπέλο ενώ ο Ρανιέρι, ο οποίος κάνει τρελά πράγματα με την Λέστερ στην Αγγλία, πρόσθεσε από την πλευρά του.

«Πρέπει να τον αφήσουν όλοι να ωριμάσει με ηρεμία, χρειάζεται ηρεμία σε τέτοιες περιπτώσεις. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή 22 ετών ο οποίος έχει ήδη αποδείξει ότι έχει εκπληκτικό ρεπερτόριο. Το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο. Θα φτάσει στην κορυφή απολύτως φυσικά και πιστεύω ότι θα το κάνει και γρήγορα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου