9 Μαρ 2016

Ο Μάντζουκιτς εξηγεί τους λόγους που ήρθε στη Γιουβέντους με… κλειστά μάτια

Ο Μάριο Μάντζουκιτς αισθάνεται σαν να είναι χρόνια στη Γιουβέντους και εξηγεί ο ίδιος το γιατί.

Ο Κροάτης έχει βάλει αρκετά σημαντικά γκολ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αλλά η δουλειά του δεν περιορίζεται σε αυτό. Χωρίς να είναι... υποχρεωμένος, ο Μάντζουκιτς γίνεται χαμάλης πολυτελείας στο γήπεδο για να βοηθήσει σε όλους τους τομείς και όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει τέτοιο, αν μη τι άλλο, αποτελεί απόδειξη ότι αισθάνεται καλά εκεί που είναι.

Αυτό ισχύει και για τον Μάριο, ο οποίος εξήγησε με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportske Novosti της πατρίδας του, για ποιο λόγο αισθάνθηκε από την πρώτη στιγμή τόσο άνετα ως μπιανκονέρο.

«Είχα εκ των προτέρων μεγάλο σεβασμό για αυτούς τους εκπληκτικούς παίκτες, πριν έρθω εδώ. Ηξερα ήδη τον Μπαρτσάλι από την θητεία μας στη Βόλφσμπουργκ, τους άλλους τους γνώρισα στους αγώνες των εθνικών ομάδων ή των συλλόγων μας. Ο Μπουφόν ήταν το είδωλο μου από παλιά ενώ με τον Κιελίνι είχαμε πάντα μια σκληρή μάχη. Στο τέλος του ματς, όμως, πάντα δίναμε ο ένας το χέρι στον άλλο. Κάθε φορά ήταν μια μονομαχία ανάμεσα σε δύο άντρες, όχι χτυπήματα στην πλάτη και... κλαψουρίσματα. Εκτιμώ πολύ τέτοιους ανθρώπους. Ηξερα ήδη την μισή Γιουβέντους και αυτό σίγουρα με έκανε ακόμη πιο βέβαιο στην επιλογή μου να έρθω εδώ» είπε για τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια μίλησε και για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Ο προπονητής με βοήθησε πολύ και έδειξε από την αρχή την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ηξερα ότι είχε επιμείνει για την απόκτηση μου και όταν γίνεται κάτι τέτοιο, είναι πολύ σημαντικός λόγος για να πάρει μια απόφαση ένας ποδοσφαιριστής. Με αυτή την εμπιστοσύνη ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές και αυτό σημαίνει πολλά για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου