15 Μαρ 2016

Βόμβα από την Gazzetta dello Sport για δύο επιπλέον τραυματισμούς για τη ρεβάνς με την Μπάγερν!

Σαν βόμβα έσκασε το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport για τον τραυματισμό του Κλαούντιο Μαρκίσιο και την αμφίβολη συμμετοχή ακόμη και του Μάριο Μάντζουκιτς στη ρεβάνς με την Μπάγερν.

Η Δευτέρα δεν ήταν καλή μέρα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οχι μόνο επειδή ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν προπονήθηκε κανονικά, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη κι αν τα καταφέρει σήμερα και μπει στην αποστολή θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί και στην 11άδα, αλλά επειδή αργά το βράδυ ήρθαν δυσάρεστα νέα.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Μαρκίσιο είναι νοκ άουτ για τον αγώνα στο Μόναχο καθώς έχει πρόβλημα στη γάμπα και σήμερα θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για 20-30 μέρες και αυτό σημαίνει, αν το επιβεβαιώσουν και οι εξετάσεις, ότι είναι σοβαρός πονοκέφαλος και για το πρωτάθλημα.

Για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του Μάντζουκιτς στο Μόναχο αφού δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί στο 100% μετά τον αγώνα με την Σασουόλο καθώς είναι αρκετά καταπονημένος και υπάρχει φόβος για νέο τραυματισμό αν πιεστεί.

Αυτονόητο, φυσικά, ότι όλοι θέλουμε σήμερα τα νέα να είναι διαφορετικά και απλά να έχει κάνει... λάθος η εφημερίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου