8 Μαρ 2016

Νέα τροπή, μέσω… Μιλάνου, στην υπόθεση Μπεράρντι

Οι αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν το καλοκαίρι μπορεί να επηρεάσουν και την Γιουβέντους, αναφορικά με το θέμα του Ντομένικο Μπεράρντι.

Οι ροσονέρι για ακόμη μία χρονιά είναι εκτός στόχων και από το βράδυ της Δευτέρας κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να απολύεται στο τέλος της σεζόν για να αναλάβει ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο ή ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι. Ο πρώτος είναι ο προπονητής της Σασουόλο και αυτό έφερε και το δεύτερο σενάριο, σχετικά με τον Μπεράρντι.

Συγκεκριμένα, αυτό που κυκλοφορεί είναι ότι αν η Μίλαν προσλάβει τον Ντι Φραντσέσκο, αυτός θα προσπαθήσει να πάρει μαζί του στο Μιλάνο τον Μπεράρντι. Για τον 21χρονο εξτρέμ η Γιουβέντους έχει οψιόν αγοράς του από την Σασουόλο, με το ποσό να... παίζεται.

Αλλα Μέσα γράφουν για 18 εκατ. ευρώ, άλλα για 25. Οποιο κι αν είναι το ποσό, αν οι μπιανκονέρι το δώσουν στην Σασουόλο (ακόμη κι αν κάποια άλλη ομάδα προσφέρει περισσότερα), αυτομάτως παίρνουν το προβάδισμα και μιλάνε απευθείας με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι και αυτός (όπως συμβαίνει στην περίπτωση Μοράτα, για παράδειγμα) που θα αποφασίσει πού θέλει να πάει.

Μέχρι το καλοκαίρι, φυσικά, έχουμε καιρό και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το θέμα. Πριν λίγες εβδομάδες, πάντως, υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι στο Τορίνο δεν έχουν πειστεί ακόμη, με βάση και την σεζόν που κάνει ως τώρα ο Μπεράρντι, ότι είναι έτοιμος για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου