24 Μαρ 2016

Η συνάντηση στο Παρίσι και το «ok» που έδωσε ο Καβάνι για τη μεταγραφή του στη Γιούβε

Εφικτή θεωρείται η μεταγραφή του Εντινσον Καβάνι στη Γιουβέντους, σύμφωνα και με το Sky Italia.

Ο Ουρουγουανός φορ είναι η πρώτη επιλογή των μπιανκονέρι σε περίπτωση που ο Αλβαρο Μοράτα αποχωρήσει αλλά το θέμα δεν είναι και εύκολο. Τόσο λόγω των οικονομικών δεδομένων όσο και επειδή ενδεχόμενη αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, από την Παρί Σεν Ζερμέν, ουσιαστικά θα δώσει στον Καβάνι την πλήρη ελευθερία που θέλει στην επίθεση της ομάδας.

Οπως και να έχει, η Γιουβέντους βλέπει σοβαρά αυτή την περίπτωση και ήδη φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ τόσο της Tuttosport όσο και του Sky Italia, τον Δεκέμβριο ο Μπέπε Μαρότα είχε βρεθεί για λίγες μέρες στο Παρίσι και είχε συναντηθεί τόσο με τον αδερφό του Καβάνι όσο και με τον ίδιο.

Μια συνάντηση, η οποία είχε το αποτέλεσμα που ήθελε ο γενικός διευθυντής: Ο Ουρουγουανός έδωσε το ΟΚ για την μεταγραφή του στη Γιούβε, αν φυσικά υπάρξει συμφωνία του Μαρότα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Είναι, όμως, εφικτή μια τέτοια συμφωνία; Σύμφωνα με το Sky Italia είναι. Και είναι επειδή οι μπιανκονέρι θα έχουν έτοιμα τα 30 εκατ. ευρώ από την Ρεάλ που θα έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Μοράτα, προσθέτοντας οι ίδιοι άλλα 20 για να ικανοποιήσουν την Παρί. Οσο για το συμβόλαιο του Καβάνι, το οποίο είναι πιο υψηλό από αυτά που δίνει η Γιούβε, η λύση θα δοθεί με συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας (τεσσάρων ή πέντε ετών) ώστε να... μοιραστεί το ποσό.

Πρόωρα, φυσικά, όλα αυτά αφού κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή την στιγμή τι θα γίνει με το θέμα του Μοράτα. Η διακοπή του πρωταθλήματος, όμως, δίνει το πάτημα στους Ιταλούς για να αρχίσουν τα μεταγραφικά σενάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου