14 Απρ 2016

Ιστορική απόφαση για τη Serie A με όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις να έχουν τεχνολογικό έλεγχο

Σε μια ιστορική απόφαση προχώρησε η ιταλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού από τη νέα σεζόν θα γίνεται χρήση της τεχνολογίας συνολικά στον αγώνα και όχι μόνο για το αν πέρασε ή όχι την γραμμή του τέρματος η μπάλα.

Τα πράγματα στην Ιταλία σε ό,τι αφορά την διαιτησία είναι πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος, ειδικά αν κάνουμε σύγκριση με τι γίνεται σε άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ειδικά φέτος η Serie A έχει κυλήσει πολύ ήρεμα, παρά το γεγονός ότι η Νάπολι προσπάθησε να κάνει θόρυβο τις τελευταίες εβδομάδες, θέλοντας να πείσει ότι της... κλέβει το πρωτάθλημα η Γιουβέντους.

Από τη νέα σεζόν, πάντως, οι δικαιολογίες θα κοπούν για όλους καθώς η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα γίνεται χρήση της τεχνολογίας συνολικά στο κάθε ματς, θέλοντας έτσι να εξαλείψει και το παραμικρό παράπονο για διαιτητικά λάθη.

Η εξέλιξη των πραγμάτων θα δείξει -και θα έχει χαβαλέ- ότι η είσοδος της τεχνολογίας δεν θα αρέσει καθόλου σε αυτούς που τόσα χρόνια... απαιτούν να μπει η τεχνολογία για να μην «αδικούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου