14 Απρ 2016

Το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε ο Τζον Ελκαν στους μετόχους της κερδοφόρας Exor

Το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε ο Τζον Ελκαν στους μετόχους της κερδοφόρας Exor
Ο Τζον Ελκαν ήταν όλο χαρά ανακοινώνοντας τα κέρδη της Exor για το 2015 και αποθέωσε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και την Γιουβέντους του Αντρέα Ανιέλι.

Το 2015 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την οικογένεια Ανιέλι αφού οι Αντρέα, Τζον και Λάπο έκαναν πολλές δυνατές συμφωνίες, οι οποίες αναμένεται να έχουν ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στο μέλλον.

Οχι ότι το παρόν δεν είναι όμορφο για τους Ανιέλι πάντως... Κάθε άλλο, αφού ο Τζον Ελκαν στην επιστολή του προς τους άλλους μετόχους της Exor, τους ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένα εταιρία της οικογένειας, στην οποία υπάγονται και οι μετοχές της Γιουβέντους, έκλεισε το 2015 με κέρδη ύψους... 744,5 εκατ. ευρώ! Οχι έσοδα, κέρδη!

Απολύτως λογικό, επομένως, ο Ελκαν να είναι ευτυχισμένος στην επιστολή του προς τους υπόλοιπους και αυτή την ευτυχία την έδειξε κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην ίδια επιστολή (έχουμε ξαναγράψει ότι είναι είδηση όταν το κάνει) στη Γιουβέντους. Η οποία, επίσης, είχε ένα υπέροχο 2015.

Το συγκεκριμένο κομμάτι της επιστολής αναφέρει τα εξής.

«Αυτή η σημαντική χρονιά δεν θα ήταν ολοκληρωμένη αν δεν υπήρχαν οι εκπληκτικές επιτυχίες της Γιουβέντους, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα για 4η σερί χρονιά, το Coppa Italia για πρώτη φορά μετά το 1995 και επέστρεψε και στον τελικό του Champions League στο Βερολίνο, όπου δυστυχώς ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα αν και έπαιξε πολύ καλά.

Στον πρώτο του χρόνο ως προπονητής της Γιουβέντους, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε θαυμάσια δουλειά. Αυτός, η ομάδα και όλος ο οργανισμός του συλλόγου ακολούθησε με σπουδαίο πάθος και αφοσίωση την προτροπή του προέδρου του club, Αντρέα Ανιέλι, να φτάσουν “Fino alla Fine”.

Κρίμα για το φετινό Champions League αλλά το να είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας για 5η σερί χρονιά θα σημαίνει ότι μπαίνουμε στην ιστορία. Οπως εκείνοι της δεκαετίας του '30».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου