2 Απρ 2016

Η ατάκα του Καβάνι και η συνέντευξη που έχει προκαλέσει… συναγερμό

Με ενδιαφέρον αναμένεται η δημοσιοποίηση την Κυριακή μιας συνέντευξης του Εντίνσον Καβάνι, για τον οποίο υπάρχουν νέα ρεπορτάζ για την Γιουβέντους.

Ο Ουρουγουανός φορ της Παρί Σεν Ζερμέν παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό Telefoot και θα μεταδοθεί την Κυριακή. Προς το παρόν έχει δοθεί στη δημοσιότητα μόνο μία ατάκα αλλά είναι αρκετή για να προκαλέσει από συναγερμό μέχρι... πανικό.

«Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίοδος της καριέρας μου» λέει ο Καβάνι και αναμένονται, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, με εξαιρετικό ενδιαφέρον την Κυριακή τα υπόλοιπα αφού μπορεί να τεθεί ευθέως θέμα μεταγραφής.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ως γνωστόν, θα παίξει δυνατά η Γιούβε, ειδικά αν πάρει αρνητικά σημάδια από Μαδρίτη και Μοράτα, με την Tuttosport να υποστηρίζει σε νέο ρεπορτάζ το Σάββατο ότι ανάμεσα στον Καβάνι και τους μπιανκονέρι υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία σε ό,τι αφορά τις ετήσιες απολαβές και τη διάρκεια του συμβολαίου.

Ακόμη κι αν συμβαίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με την Παρί, η οποία επίσης περιμένει να δει όλη την συνέντευξη την Κυριακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου