30 Απρ 2016

Μήνυμα Αλέγκρι σε Μοράτα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έστειλε μήνυμα στον Αλβαρο Μοράτα και επανέλαβε ότι η Γιουβέντους δεν πρέπει να χαλαρώσει καθόλου πριν τον τελικό του Coppa Italia.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής των μπιανκονέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονή αγώνα.

Για το ματς με την Κάρπι:
«Πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας και την ένταση μας για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και φυσικά επειδή έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο ματς στις 21 Μαΐου στη Ρώμη. Οι παίκτες μου δεν δίνουν εξετάσεις σε αυτά τα τελευταία τρία ματς του πρωταθλήματος για το ποιος πρέπει να μείνει ή όχι στην ομάδα, ξέρω την αξία του καθενός. Πρέπει, όμως, σε αυτά τα τρία ματς που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα να δείξουν ότι είναι έτοιμοι για τον τελικό του κυπέλλου. Το ματς με την Κάρπι είναι το πρώτο μετά την εξασφάλιση του τίτλου, είναι εντός έδρας και πρέπει να νικήσουμε παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο».

Για την 11άδα κόντρα στην Κάρπι:
«Θα παίξουν οι Μπουφόν, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Εβρά, Πογκμπά, Αλεξ Σάντρο, Μοράτα. Τους υπόλοιπους να τους βρείτε εσείς (γελάει)».

Για το αν ο Λεμινά αποκτήθηκε μετά από δική του εισήγηση:
«Μιλήσαμε με την διοίκηση, είπα αυτό που πιστεύω. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που είχε κάποιους τραυματισμούς φέτος αλλά όποτε χρησιμοποιήθηκε έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Η Γιουβέντους έκανε καλά που τον απέκτησε».

Για τον Αντρέ Γκόμες και τα μεταγραφικά:
«Δεν έχει κανένα νόημα να αρχίσω να μιλάω τώρα για τα μεταγραφικά. Αφενός γιατί η σεζόν δεν έχει τελειώσει και έχουμε έναν τελικό κυπέλλου που μας περιμένει, αφετέρου γιατί η φετινή μεταγραφική περίοδος θα είναι περίεργη λόγω του Euro. Οπως γίνεται πάντα, δηλαδή, όταν υπάρχει μια μεγάλη διοργάνωση. Οπως και να έχει, ένα είναι σίγουρο: Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου η Γιουβέντους θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα για την Ιταλία και στο Champions League».

Για τον Ρουγκάνι:
«Από την ημέρα του πρώτου αγώνα, κόντρα στην Τορίνο στο κύπελλο, μέχρι και τώρα, ο Ντανιέλε έχει ωριμάσει αρκετά και θα ωριμάσει κι άλλο. Εχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και όπως έχω ξαναπεί, θα γίνει ένας αμυντικός που θα παραμείνει στη Γιουβέντους για τουλάχιστον δέκα χρόνια».

Για τον Στουράρο:
«Εχει παίξει λιγότερο στο τελευταίο διάστημα τόσο επειδή είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών όσο κι επειδή ήταν καλά ο Κεντίρα και χρειαζόταν χρόνο συμμετοχής. Η άποψη μου για τον Στουράρο δεν αλλάζει από το αν θα κάνει δύο περισσότερες ή δύο λιγότερες συμμετοχές. Εχει αποδείξει ότι αξίζει να είναι στη Γιουβέντους».

Για το μέλλον του Μοράτα και αν θα τον πειράξει ενδεχόμενη αποχώρηση του:
«Θα με πειράξει αν φύγει ο οποιοσδήποτε. Ο Μοράτα ήρθε από την Ρεάλ πριν δύο χρόνια σαν ένας νεαρός ταλαντούχος, έκανε πολύ καλή πρώτη χρονιά στη Γιουβέντους, φέτος άρχισε το ίδιο καλά, μετά μπήκε σε έναν... λήθαργο αλλά τώρα έχει επανέλθει. Ο Αλβαρο έχει άλλα τέσσερα ματς να παίξει φέτος και ελπίζω να παραμείνει στη Γιουβέντους».

Για τα ρεκόρ που κυνηγάει η Γιουβέντους ως το τέλος του πρωταθλήματος: «Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να κατακτήσουμε τον τίτλο και τώρα με ενδιαφέρει να πάρουμε και το κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου