30 Απρ 2016

Όλο το παρασκήνιο της πρότασης Χάμες Ροντρίγκες στη Γιουβέντους

Η Corriere dello Sport έχει ένα ρεπορτάζ σήμερα, με το οποίο μπλέκει τη Γιουβέντους, τον Ζόρζε Μέντες και τον Χάμες Ροντρίγκες.

Οι μπιανκονέρι κάνουν εδώ και καιρό δουλειές με τον Μίνο Ραϊόλα. Γνωστός στο Τορίνο από την εποχή των Πάβελ Νέντβεντ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η Γιουβέντους ξέρει καλά τον Ραϊόλα και ο Ραϊόλα ξέρει την Γιουβέντους. Σε αντίθεση με τον Μίνο, εδώ και χρόνια δεν έχε ακουστεί το όνομα του Ζόρζε Μέντες, του πιο ισχυρού μάνατζερ αυτή την στιγμή, σε δουλειές των μπιανκονέρι. Τώρα, όμως, ακούγεται...

Η αρχή έγινε με την περίπτωση του Αντρέ Γκόμες, του 23χρονου Πορτογάλου χαφ της Βαλένθια, τον οποίο θέλει η Γιούβε. Οπως τον θέλει και η Νάπολι αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα πάρει τον τίτλο του φαβορί, όπως γράφεται, αν την αναλάβει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Του αρέσει ο Γκόμες και έχουν τον ίδιο μάνατζερ. Τον Ζόρζε Μέντες.

Η Corriere dello Sport, λοιπόν, σε σημερινό της ρεπορτάζ, αφού αναφέρεται αρχικά στην υπόθεση του Αντρέ Γκόμες, ρίχνει στη συνέχεια την βόμβα: Ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε στη Γιουβέντους τον Χάμες Ροντρίγκες. Σύμφωνα με όσα γράφουν, ο Κολομβιανός θα φύγει από την Ρεάλ και αρχικά ο Μέντες τον πρότεινε στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά οι Αγγλοι δεν ενδιαφέρθηκαν λόγω του τρόπου ζωής του.

Στη συνέχεια, εξέφρασαν ένα πρώτο ενδιαφέρον οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου αλλά ο Χάμες προτιμάει την Ιταλία. Και στην Ιταλία, η ομάδα με την οποία θέλει να αρχίσει να κάνει δουλειές πλέον, όπως προφανώς θα θέλει και η ομάδα να ανοίξει ακόμη μία καλή πόρτα, είναι η Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ, καταλήγει το ρεπορτάζ, ενημέρωσε τους μπιανκονέρι ότι η Ρεάλ Μ. θέλει 45-50 εκατ. ευρώ και ότι το συμβόλαιο του Χάμες στη Μαδρίτη είναι στα 5,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Η Γιούβε, κλείνει η Corriere dello Sport, το σκέφτεται...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου