21 Απρ 2016

Ο Ντιμπάλα ξεπέρασε τους Μπάτζο-Τρεζεγκέ και ισοφάρισε επιδόσεις Πλατινί και Ζλάταν

Τα δύο γκολ που έβαλε στο 3-0 επί της Λάτσιο φέρνουν τον Πάουλο Ντιμπάλα πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία στην πρώτη του σεζόν στη Γιουβέντους.

Το άλμα από την Παλέρμο στους μπιανκονέρι είναι τεράστιο αλλά ο Αργεντίνος δείχνει ότι μπορεί να το κάνει αφού, όπως είπε και ο Μαξ Αλέγκρι μετά το ματς, έχει τα πάντα και πάνω από όλα έχει τρομερή ποιότητα. Μια ποιότητα που φαίνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα η πρώτη σεζόν του Πάουλο στο Τορίνο να εξελίσσεται ιδανικά.

Βασικά εξελίσσεται καλύτερα από ό,τι θα περίμενε και ο ίδιος καθώς στην αρχή της σεζόν, όπως έχει παραδεχθεί, έβαλε ως στόχο να πετύχει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τα δύο που έβαλε κόντρα στους λατσιάλι, όμως, έφτασε στα 20. Τα 16 είναι στο πρωτάθλημα, ένα έβαλε στο Σούπερ Καπ τον Αύγουστο, δύο στο Coppa Italia και ένα στο Champions League. Με τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα ο Ντιμπάλα ξεπέρασε τους Ρομπέρτο Μπάτζο και Νταβίντ Τρεζεγκέ, οι οποίοι είχαν βάλει 14 στην πρώτη τους σεζόν ως μπιανκονέρι, ενώ ισοφάρισε την επίδοση των Μισέλ Πλατινί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Από εδώ και πέρα, έχοντας πετύχει και το πρώτο του γκολ με το δεξί (το 3-0, μετά την ασίστ του Σάμι Κεντίρα), ο Ντιμπάλα έχει τέσσερα ματς πρωταθλήματος στη διάθεση του, συν τον τελικό του Coppa Italia με την Μίλαν, για να πετύχει άλλο ένα γκολ και να ισοφαρίσει την επίδοση της πρώτης σεζόν του Κάρλος Τέβες, ο οποίος είχε 21 (19 στο πρωτάθλημα, ένα στο Σούπερ Καπ, ένα στο Europa League), ή δύο για να τον προσπεράσει και να γίνει ο παίκτης που θα έχει σκοράρει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην πρώτη του σεζόν στη Γιουβέντους!

Με λίγα λόγια, είναι απολύτως δικαιολογημένο και κατανοητό το να δηλώνει ο Πάουλο, όπως έκανε μετά το 3-0 επί της Λάτσιο, ότι ζει ένα όνειρο. Ενα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου