1 Απρ 2016

Τι θα έκανε ο Αντρέα Πίρλο με τον Πογκμπά αν ήταν ο… Αντρέα Ανιέλι

Ο Αντρέα Πίρλο αποθέωσε τον Πολ Πογκμπά και προέβλεψε κέρδος για την Γιουβέντους ό,τι κι αν γίνει το καλοκαίρι.

Το μέλλον του Γάλλου μέσου απασχολεί ουσιαστικά όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, με τον Μίνο Ραϊόλα να αφήνει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του, μιλώντας στη Gazzetta dello Sport.

Επόμενο ήταν να ερωτηθεί και ο Αντρέα Πίρλο για τον Πογκμπά και το τι θα γίνει, με τον Maestro να λέει τα καλύτερα για τον Γάλλο και να προβλέπει ότι η Γιουβέντους, όπως κι αν χειριστεί την κατάσταση, μπορεί να βγει κερδισμένη.

«Σίγουρα η Γιούβε θέλει να τον κρατήσει αλλά μερικές φορές με μια πώληση-ρεκόρ μπορείς να φτιάξεις πιο δυνατή ομάδα. Αυτό χρειάζεται για να πουληθεί ο Πογκμπά, το ποσό-ρεκόρ. Από την άλλη, αν δεν έρθει, μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα γύρω του για τα επόμενα χρόνια. Εχω αγωνιστεί με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και ο Πολ είναι ο καλύτερος νέος που είδα ποτέ. Από την πρώτη του κιόλας προπόνηση στη Γιουβέντους καταλάβαμε ότι είναι ξεχωριστό ταλέντο Συζητούσαμε μεταξύ μας οι παλιοί και δεν πστεύαμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχασε μέσα από τα χέρια της. Από τότε, φυσικά, έχει αναπτυχθεί πολύ σωματικά και ποδοσφαιρικά. Αυτή την στιγμή, κατά τη γνώμη μου, είναι το πιο πλήρες χαφ στον κόσμο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου