12 Απρ 2016

Αντρέ Γκόμες και Γιάγια Τουρέ στο μεταγραφικό προσκήνιο

Με δύο χαφ ασχολήθηκε το Sky Italia στο μεταγραφικό του ρεπορτάζ για την Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης.

Οι ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου εστίασαν στους Αντρέ Γκόμες και Γιάγια Τουρέ, δίνοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Σύμφωνα με αυτά, ο Αντρέ Γκόμες ενδιαφέρει σοβαρά την Γιούβε, ή τουλάχιστον έτσι θέλουν οι μπιανκονέρι να διαρρεύσει, χωρίς όμως να έχει γίνει προς το παρόν κάποια συζήτηση με την Βαλένθια.

Σύμφωνα με το Sky Italia, το όνομα του 23χρονου χαφ είναι και στη λίστα της Νάπολι ενώ στην Ισπανία λένε πως μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν πάει εκεί ο Ζοσέ Μουρίνιο αφού έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Αντρέ Γκόμες. Αρα, θα έχει προβάδισμα για την απόκτηση του.

Σε ό,τι αφορά τον Τουρέ, το Sky Italia ανέφερε ότι προτάθηκε στη Γιουβέντους και ότι οι άνθρωποι των μπιανκονέρι θα αποφασίσουν αν πρέπει ή όχι να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.

Ο Τουρέ ήταν το περασμένο καλοκαίρι και παραμένει και τώρα ένας μεγάλος στόχος της Ιντερ αφού έχει άριστες σχέσεις με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι από την συνεργασία τους στη Σίτι αλλά όλα, λέει το Sky Italia, εξαρτώνται από την Γιούβε.

Αν οι μπιανκονέρι αποφασίσουν να κάνουν κίνηση, αυτομάτως θα είναι η πρώτη επιλογή του Τουρέ. Αν δεν κάνουν κίνηση, η Ιντερ μπορεί να ελπίζει, αν και το γεγονός ότι δεν θα συμμετάσχει στο Champions League είναι σοβαρό μειονέκτημα, όπως και η οικονομική κατάσταση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου